- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مافین میوه ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن ها به کار رفته, با موز, پرتقال و زردآلو مزه دار شده اند تا هر لقمه از آن ها به طرز لـ*ـذت بخشی خوش طعم گردد.
[/BCOLOR]
مواد لازم:
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]آرد گندم کامل بکینگ پودر دار : 225 گرم
بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
شکر : 25 گرم
برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : 100 گرم
موز , پوره شده : 1 عدد
آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال ریز رنده شده : 1 قاشق چای خوری
شیر : 300 میلی لیتر
تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
روغن ذرت : 3 قاشق غذاخوری
فرنی جو دو سر : 2 قاشق غذاخوری
[/BCOLOR]بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
شکر : 25 گرم
برگه زردآلو خیس نخورده , ریز خرد شده : 100 گرم
موز , پوره شده : 1 عدد
آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال ریز رنده شده : 1 قاشق چای خوری
شیر : 300 میلی لیتر
تخم مرغ , زده شده : 1 عدد
روغن ذرت : 3 قاشق غذاخوری
فرنی جو دو سر : 2 قاشق غذاخوری
میوه خشک خرد شده , عسل یا شیره افرا جهت سرو: مقداری
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1078863_887.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/9/7/1078863_887.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:
1. فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی گرم نمایید . 10 عدد کاغذ روغنی مخصوص مافین را در قالب مافین قرار دهید . آرد بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک نموده , سبوس های باقی مانده در صافی را نیز به آن ها اضافه نمایید . شکر و زردآلو های خرد شده را بیافزایید .
2. وسط مواد خشک را با دست گود نمایید , موز , پوست پرتقال , شیر , تخم مرغ زده شده و روغن را اضافه نمایید . مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر غلیظی درآیند . مواد را بین قالب های مفین به طور یکنواخت و مساوی تقسیم نمایید .
3. فرنی جو دوسر را پیش از پخت مافین ها روی آن ها بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا خوب پف نموده و وقتی به آن دست می زنید , سفت شده باشد و زمانی که سیخی را داخل آن فرو می برید , مواد داخل کیک به آن نچسبند .
[/BCOLOR]4. مافین ها را روی یک سینی مشبک فلزی انتقال دهید تا کمی سرد شوند . روی آن ها میوه خشک , عسل و یا شیره افرا بریزید و سرو نمایید.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
توصیه سرآشپز:
در صورت تمایل , می توانید انجیر خشک را جایگزین زرد آلو نمایید که کمی ترد تر است و طعم خوشمزه آن با طعم پرتقال نیز سازگار است. می توان از دیگر میوه های خشک خیس نخورده و ریز خرد شده نیز استفاده نمود.
[/BCOLOR]