گل و گیاه معرفی آناناس

°º¸кยzɠยภº°

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/25
ارسالی ها
7,055
امتیاز واکنش
20,087
امتیاز
869
محل سکونت
ارومیه
800px-AnanasComosusOnPlant.jpg

نام انگلیسی
Pineapple

نام علمی
Ananas comosus

فارسی رایج
اناناس

فارسی اصیل
ندارد

معیار زیبایی

رنج قیمت

از خانواده

Bromeliaceae

خاستگاه
منطقه ای بین برزیل و پاراگوئه
 
  • پیشنهادات
  • °º¸кยzɠยภº°

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/25
    ارسالی ها
    7,055
    امتیاز واکنش
    20,087
    امتیاز
    869
    محل سکونت
    ارومیه
    این گیاه متعلق به تیره آناناس بوده و بومی مناطق گرمسیری از جمله آمریکای مرکزی و جنوبی می‌باشد. این گیاه در بین عرض‌های ۳۵ درجه از شمال و جنوبی استوا رشد مناسبی دارد. آناناس گیاه علفی و دایمی بوده و برگ‌ها به طور مارپیچ در اطراف ساقه علفی آن قرار می‌گیرند. ارتفاع بوته آناناس در حدود ۳۰-۲۵ سانتی‌متر می‌باشد. ساقه هوایی این گیاه از بهم پیوستن برگ‌ها حاصل می‌شود. برگ‌های بوته آناناس طویل و کشیده بوده و اطراف برگ‌ها خاردار می‌باشد. بعد از رشد کامل بوته، جوانه انتهایی، ساقه گل را حاصل می‌کند. گل‌ها روی محور اصلی به طور مارپیچ قرار می‌گیرند. میوه آناناس از نوع میوه‌های مرکب بشمار می‌آید و هر گل که روی گل‌آذین قرار دارد به طور جداگانه عمل گرده‌افشانی و تلقیح انجام داده و به میوه تبدیل می‌شود. گل‌آذین نیز حالت گوشتی و قابل خوراک پیدا می‌کند. از این رو میوه آناناس را سینکارپ نیز می‌نامند و از میوه‌های کوچک و زیاد که روی گل‌آذین گوشتی قرار دارند، تشکیل می‌شود. گل‌های آناناس در صورت امکان گرده‌افشانی و تلقیح، میوه‌های دانه‌دار و در غیر این صورت میوه‌های بیدانه حاصل می‌کنند. این پدیده را بکرباری اختیاری می‌نامند. ریشه‌های بوته آناناس سطحی رشد کرده و تا عمق ۳۰ سانتی‌متری خاک نفوذ می‌کنند. آناناس گیاه مقاوم به خشکی می‌باشد و در مناطقی که میزان بارندگی سالانه به ۶۰۰ میلی‌متر می‌رسد، نیاز به آبیاری ندارد. در چنین مناطقی شبنم تشکیل شده روی برگ‌ها نقش اساسی در تأمین آب مورد نیاز گیاه دارد. دمای بین ۲۷-۲۱ درجه سانتی‌گراد برای رشد بوته‌های آناناس مطلوب می‌باشد. ازدیاد آناناس به روش رویشی انجام می‌گیرد. برای این منظور از پاجوش‌های انتهای میوه که پاجوش تاج نامیده می‌شوند، پاجوش‌های اطراف بوته و یا از پاجوش‌های روی دم‌میوه نیز استفاده می‌شود. پاجوش‌های اطراف تنه پس از کشت شروع به فعالیت نموده و پس از ۱۷ ماه، پاجوش‌های تاج بعد از ۲۲ ماه و پاجوش‌های دم‌میوه بعد از ۲۰ ماه میوه حاصل می‌کنند.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا