- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]املت ماسالا از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. در این دستور دستتان برای اضافه کردن هر ماده ی غذایی باز است، می توانید در آن از رنده زنجبیل تازه، نعناع تازه و یا خشک هم استفاده کنید. می توانید آن را بدون نان و یا به همراه نان میل کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- روغن ۱ قاشق چای خوری
- پیازچه ۱ ساقه
- فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- زردچوبه ۳/۴ قاشق چای خوری
- گشنیز آسیاب شده ۱ قاشق چای خوری
- پودر زیره ۱ قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1-از قبل، گریل فر را روشن کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-در ماهیتابه ی نچسبی (که بتوانید آن را در فر بگذارید) به قطر ۲۰ تا ۲۷ سانتی متر، روغن را روی اجاق گرم کنید و پیازچه، فلفل چیلی، سیر و زردچوبه را در آن تفت دهید تا پیاز و فلفل نرم شوند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-گشنیز خشک شده(یا تازه) و پودر زیره را هم اضافه کرده و برای ۱ دقیقه ی دیگر مواد را تفت دهید (مواد را مدام هم بزنید).
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-سپس تخم مرغ زده را روی مواد در ماهیتابه بریزید و با چرخاندن ماهیتابه، تخم مرغ را زیر مواد پخش کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-وقتی املت، کمی گرفت؛ آن را زیر حرارت گریل قرار دهید تا کاملا پخته شود، سپس آن را با نان و گشنیز تازه میل کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]نکات:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1-پیازچه را ریز خرد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2- از فلفل چیلی قرمز و یا سبز استفاده کنید.فلفل چیلی را خرد کنید. می توانید با توجه به ذائقه تان میزان آن را کم و یا زیاد کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3- تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آن ها را با چنگال بزنید.
[/BCOLOR]