پاستا با طعم کوفته قلقلی بادمجان!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 241
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ABC.jpg

مدآنلاین: بادمجان از جمله مواد غذایی پرطرفدار در بین ایرانیان است. تقریبا همه غذاهایی که با بادمجان درست میشوند، خوشمزه و لذیذ هستند. از کشک بادمجان گرفته تا قیمه بادمجان. امروز قصد داریم غذایی کامل و خوشمزه با بادمجان و پاستا به شما آموزش دهیم. شما میتوانید این غذا را با ماست و خیار سرو کنید.


مواد لازم

2.jpg
4.jpg
بادمجان خرد شده دو پیمانه
سویا دوسوم پیمانه
آب یک چهارم پیمانه
سس سویا یک قاشق غذاخوری
جعفری خرد و خشک شده نصف قاشق غذاخوری
پونه کوهی یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز به میزان لازم
پنیر پارمیسان یک چهارم پیمانه
تخممرغ یک عدد
آرد دو سوم پیمانه
پاستا یک بسته
سس گوجه فرنگی
ریحان تازه برای تزئین

طرز تهیه
3.jpg
ابتدا سویا را در آب گرم خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را در سس سویا بریزید و هم بزنید. سویا از جمله منابع غنی پروتئین گیاهی است که برای رشد کودک شما نیز بسیار مفید است.
در کاسهای بزرگ، سویای نرم شده، بادمجانهای خرد شده، فلفل، پنیر، تخممرغ و آرد را با هم ترکیب کنید. مخلوط حاصل باید همچون خمیر باشد. سپس آنها را به صورت تکههای کوچک برداشته و مانند کوفته قلقلی در بیارید. کوفتهها را روی آرد یا تکههای نان خشک بمالید. سپس در ماهیتابهای که روغن آن کاملا داغ شده، کوفتهها را سرخ کنید و بگذارید در یخچال بمانند.
5.jpg
حالا پاستای خود را در آب گرم پخته و از آبکش رد کنید تا آب آن کاملا گرفته شود. پاستا را روی بشقاب مورد نظر ریخته، لایهای از سس قرمز و پونه کوهی روی آن بریزید و سپس کوفتهها را روی پاستا بچینید. در پایان از جعفری خرد شده و ریحان برای تزئین آن استفاده کنید.

6.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا