پاستا پنه با سس لبو

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 197
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم
  • لبو 3 عدد متوسط
  • روغن زیتون بکر 3 قاشق غذاخوری
  • سیر 3 حبه
  • آویشن تازه 3 شاخه کوچک
  • سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان رنده شده 1/2 فنجان
  • آب مرغ یا سبزیجات 1/2 فنجان
  • خامه یا شیر 1/4 فنجان
  • شکر 1 قاشق چایخوری
  • پاستا پنه 200 گرم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • دانه خشخاش یا کنجد بو داده 1 قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا تازه چند عدد برای تزیین

پاستا پنه با سس لبو
پاستا پنه با سس لبو یک ماجراجویی خوشمزه و خوشرنگ برای ذائقه های جسور است. رنگ طبیعی و قرمز لبو ظاهری فوق العاده جذاب به این پاستا می دهد که هر کسی را وسوسه می کند. این پاستا دستور پختی ساده دارد و در زمان کوتاهی آماده می شود.



beet2-386x575.jpg


طرز تهیه: ابتدا فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. لبو ها را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس لبوهای خرد شده را داخل سینی فر بریزید. یک قاشق روغن زیتون، آویشن خرد شده و به میزان دلخواه نمک و فلفل روی لبوها بریزید. سینی را حدود 40 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از 30 دقیقه لبوها را با چنگال امتحان کنید، اگر چنگال براحتی داخل آن فرو رفت یعنی آماده است.



beet3-575x386.jpg


سینی را خارج کنید و اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس آن ها را همراه با سیر، سرکه بالزامیک، نصف پنیر پارمزان و 2 قاشق روغن زیتون داخل غذاساز بریزید و آنقدر بزنید تا کاملا پوره و نرم شود.



beet6-575x386.jpg


پوره لبو را داخل قابلمه کوچکی بریزید و آب مرغ و خامه را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. باقیمانده پنیر و مقداری نمک به سس اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سس آرام آرام بجوشد و غلیظ شود. کمی از آن را بچشید و اگر طعم شیرین را می پسندید کمی شکر به سس اضافه کنید. پاستا پنه را طبق دستور روی بسته بندی حدود 10-15 دقیقه با آب جوش بپزید تا آل دنته شود. پاستا را آبکشی کنید و اجازه دهید آب آن کاملا خارج شود.



-لبو.jpg


سپس پاستا را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید.کنجد بو داده و سس لبو را روی پنه ها بریزید و خوب ترکیب کنید. کمی از پاستا بچشید و اگر لازم بود با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. پاستا پنه خوشرنگ و خوشمزه را داخل ظرف سرو بریزید. روی آن را با برگ نعنا، کنجد بو داده و کمی پنیر پارمزان تزیین و نوش جان کنید.



نکته: آل دنته، اصطلاحی است که در زبان ایتالیایی برای پختن پاستا، سبزیجات، برنج یا حبوبات به کار می رود. این اصطلاح (به دندان یا دندان گیر) اشاره به میزان پختن غذا کرده و می گوید نباید غذا بیش از اندازه پخته شود و باید در هنگام گذاشتن بین دندان ها کمی سفت باشد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا