چگونه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی درست کنیم؟

Farzadamiri069

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/16
ارسالی ها
129
امتیاز واکنش
61
امتیاز
126
سن
33
طرز تهیه سوپ شیر
soup-shir-min.jpg

دستور پخت سوپ شیر با خامه
سوپ شیر یا سوپ سفید یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ ها می باشد و مواد اصلی آن جو ، شیر ، مرغ و قارچ می باشد. اگر به دنبال تهیه یک سوپ مجلسی شیک با طعم عالی و بی نظیر هستید سوپ شیر برای شما بهترین پیشنهاد می باشد. در این پست آموزش آشپزی بارونک طرز تهیه سوپ شیر را به همراه مواد لازم برای 4 نفر آماده کرده ایم که شما می توانید با استفاده از این دستور آشپزی به تنهایی همانند یک آشپز حرفه ای و ماهر ، سوپ جو خوشمزه و مجلسی تهیه کنید.

مواد لازم سوپ شیر
جو پرک 100 گرم
شیر یک لیتر
هویج متوسط 1 عدد
سـ*ـینه مرغ 1 عدد
آب مرغ 2 لیوان
کره 50 گرم
خامه 100 میلی لیتر
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه سوپ شیر با جو پرک
ابتدا جو را در آب خیس می کنیم تا کمی نرم شود و بعد از نرم شدن آن را آبکش می کنیم و در یک قابلمه همراه دو لیوان آب به مدت 20 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا بپزد. هویچ را با توجه به سلیقه خود با رنده به صورت متوسط رنده کنید و یا اینکه به صورتی نگینی خرد می کنیم و بعد از اینکه جو پخت همراه آب مرغ به قابلمه جو اضافه می کنیم.

بعد از اینکه جو پخت آب مرغ را به همراه هویچ که از قبل به صورت نگینی خرد کرده ایم به قابلمه اضافه می کنیم. سپس مرغ را همراه یک عدد پیاز خرده شده و کمی زردچوبه و نمک روی حرارت ملایم قرار میدهیم و 1 لیوان آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بپزد.

در این مدت زمان کره را در یک تابه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود سپس آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن تغییر کند. بعد از آن شیر را کم کم به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود باید آنقدر هم بزنیم که سس غلیط و یکدست درست شود.

در این مرحله مرغ پخته شده را ریش ریش می کنیم و به همراه سس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس خامه را به همراه نمک و فلفل به قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد به صورت یکدست ترکیب شوند و اجازه می دهیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. البته به صورت مرتب سوپ را هم می زنیم تا ته نگیرد. (توجه کنید اگر احساس می کنید سوپ شیر شما سفت شده می توانید کمی آب جوش به قابلمه اضافه کنید.)

پس از اینکه سوپ شیر یا همون
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
شما کاملا پخت و جا افتاد آن را در ظرفی که مخصوص سرو آماده کرده ایم می کشیم و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین می کنیم و سپس سرو می کنیم.

سوپ شیر یکی از انواع سوپ های بسیار خوشمزه و مقوی است که طرفداران زیادی دارد، این سوپ به دلیل دارا بودن شیر طعم به خصوصی دارد و مورد پسند افراد با ذائقه های مختلف خصوصا کودکان قرار می گیرد.
در این مطلب طرز تهیه سوپ شیر را با جو پرک، مرغ و قارچ مطرح می نماییم که امیدواریم این دستور برای همه شما عزیزان مفید باشد. توجه داشته باشید که در برخی از مناطق این سوپ را به عنوان سوپ سفید می شناسند.





انواع مختلف سوپ از جمله سوپ جو، سوپ برنج، سوپ شیر، سوپ رشته و… و همچنین انواع مختلف آش مثل آش رشته، آش کشک، آش ترخینه، آش دوغ و… را می توان به عنوان غذای اصلی و یا پیش غذا مورد استفاده قرار داد. این غذاهای خوشمزه همچنین انتخاب مناسبی برای ماه رمضان و سفره افطار می باشند. مطمئنا شما پخت اغلب سوپ ها و آش ها را تجربه نموده اید، با این حال قصد داریم در این مطلب به ارائه طرز تهیه سوپ شیر یا سوپ سفید بپردازیم که یکی از محبوب ترین سوپ ها می باشد.




milk-soup-4.jpg





مواد لازم :

  • شیر : دو لیوان
  • جو پرک : نصف لیوان
  • مرغ : دو تکه
  • هویج : دو عدد بزرگ
  • قارچ : شش عدد
  • پیاز : یک عدد
  • جعفری خرد شده : به مقدار دلخواه
  • آرد سفید : دو قاشق غذاخوری
  • کره : یک قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه : دو قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم



طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه:


پیاز را خرد نموده و با روغن و تکه های مرغ تفت دهید. سپس مقداری آب اضافه نموده و اجازه دهید نیم پز شود. بعد از نیم پز شدن مرغ ها، هویج را پوست کنده و نگینی خرد کنید و به مخلوط مرغ و آب اضافه نمایید. سپس زمانی که هویج ها نیم پز شدند جو پرک را نیز اضافه نمایید.



milk-soup-9.jpg




سپس قارچ ها را خرد نموده و با کمی کره تفت دهید و به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.



milk-soup-8.jpg




حال در ظرف دیگری آرد را کمی تفت داده، کره را اضافه نمایید. سپس شیر گرم را نیز اضافه کنید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. سپس خامه را نیز اضافه نمایید.



milk-soup-6.jpg




در این مرحله از پخت سوپ شیر، ترکیب بدست آمده از آرد و شیر را به قابلمه اصلی سوپ اضافه نمایید و هم بزنید. به مقدار دلخواه نمک نیز اضافه کنید. توجه داشته باشید که این مخلوط حدود نیم ساعت مانده به زمان آماده شدن سوپ به مواد اصلی اضافه می شود.



milk-soup-7.jpg




حال مقداری جعفری خرد شده را نیز به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید کمی بپزد.



milk-soup-5.jpg




سوپ شیر شما آماده است آن را در طرف دلخواه بکشید و در کنار خانواده نوش جان نمایید. برای تزیین سوپ شیر نیز می توان از جعفری، قارچ، برش های هویج و.. استفاده نمود.



milk-soup-2.jpg
milk-soup-3.jpg





نکات مهم برای پخت سوپ شیر :

  1. در پختن سوپ شیر، استفاده از خامه و قارچ اختیاری است و می توانید آنها را حذف نمایید.
  2. در صورت دلخواه می توانید مرغ ها را ریش ریش نموده و یا از عصاره مرغ استفاده کنید.
  3. از فلفل سیاه می توان به عنوان ادویه این نوع سوپ استفاده نمود.
  4. در طبخ سوپ شیر می توان از جو نیز استفاده کرد، در این صورت بهتر است قبل از هر کاری جو را خیسانده و آب آن را بیرون بریزید و سپس اجازه دهید دو یا سه ساعت با آب بپزد سپس مرغ را به آن اضافه نموده و بقیه مراحل را پیش ببرید.



milk-soup-1.jpg









منبع:هنر در خانه

طرز تهیه سوپ شیر

shir.jpg




مواد لازم برای تهیه سوپ شیر :
جو پوست کنده ۱ پیمانه‌

گردن و بال مرغ ۴ تا ۵ عدد

هویچ نگینی خرد شده ۱ پیمانه‌

ساقه کرفس خرد شده ۱ پیمانه‌

قارچ خرد شده نصف پیمانه‌

جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده ۴ قاشق سوپخوری‌


پیاز متوسط ۱ عدد

شیر ۵/۱ لیوان‌

نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم‌

لیمو ترش تازه ۲ تا ۳ عدد

سیر خرد شده ۳ تا ۴ حبه



طرز تهیه سوپ شیر :
پیاز را ریز خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یک لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد.
پس از ۱۵ دقیقه، جوی پوست‌کنده را که یک ‌ساعت قبل خیس کرده‌اید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند.
سپس سیر ، هویج ، کرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید.
سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و کرفس به آن اضافه کنید و تا ۱۰ دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد.
شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه کنید. یادتان باشد، اضافه‌کردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر می‌شود.
غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو‌ ترش در سوپ بچکانید.



منبع : دلگرم

مجله تصویر زندگی

طرز تهیه سوپ شیر برای افطار
tasvirezendegi-ir-520.jpg

روش پخت سوپ شیر خوش طعم برای افطار

سوپ شیر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که هر ذائقه ای اون را می پسنده. سوپ شیر با داشتن مقدار قابل توجهی کلسیم و انواع ویتامین ها غذایی مقوی و بسیار مفید برای کودکان و سالمندان محسوب میشه. این سوپ پر طرفدار را می تونین با ساده ترین مواد اولیه و هزینه کمی تهیه کنین.




مواد لازم برای تهیه سوپ شیر :

هویج 2 عدد
جو 1 لیوان
ذرت نصف لیوان
آرد 2 قاشق غذاخوری
مرغ 200 گرم
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد بزرگ
شیر 3 لیوان
فلفل دلمه ای 1عدد کوچک
جعفری خرد شده برای تزیین
نمک و فلفل و خامه به مقدار لازم



طرز تهیه سوپ شیر :

جو را از 1 ساعت قبل در مقداری آب سرد خیس دهید ، هویج را خرد کنید و با ذرت کنار بگذارید.

پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کنید و همراه با مرغ و 4 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بپزید و پس از 1 ساعت جو ، ذرت و هویج را به آن اضافه کنید ، دقت کنید در تمام مراحل حرارت زیر ظرف کاملا ملایم و درب ظرف بسته باشد.

وقتی مواد کاملا پختند در ظرف را بردارید و اجازه دهید تا کمی آب سوپ کشیده شود و اگر مرغی که استفاده کردید دارای استخوان بود آن را جدا کنید ، پس از اینکه آب سوپ کشیده شد ، 1 قاشق غذا خوری آرد را در 1 لیوان شیر سرد حل کنید و داخل سوپ بریزید و مخلوط کنید سپس باقیمانده شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید ، توجه داشته باشید که یکباره تمام شیر را داخل ظرف نریزید.

پس از اضافه کردن شیر و تا آخرین مرحله پخت در ظرف را باز بگذارید و کمی حرارت را بیشتر کنید و هرچند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید ، اغلب 1 ساعت بعد از اضافه کردن شیر ، سوپ آماده مصرف است ، از 1 ساعت به بعد هرچه سوپ بیشتر روی حرارت باشد غلیظ تر میشود که این بستگی به خودتان دارد.

چند دقیقه قبل از سرو آبلیمو و فلفل را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و نمک آن را تست نمائید ، سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با جعفری خرد شده و مقداری خامه تزئین کنید .

میتوانید سوپ را داخل میکسر بزنید تا یکدست شود سپس سرو کنید.



منبع:کانال هنر اشپزان برتر

مجله تصویر زندگی

Createtumbnail.aspx


مواد لازم برای سوپ شیر
سـ*ـینه مرغ متوسط 2 عدد
جو پرک 200 گرم (2 پیمانه)
قارچ 500 گرم
هویج متوسط 3 عدد
شیر 1 لیتر
نمک 3 قاشق چایخوری
زردچوبه 2 قاشق چایخوری
پیاز درشت 2 عدد

طرز تهیه سوپ شیر
ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را در قابلمه کمی تفت بدهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. سـ*ـینه مرغ را با مقداری آب اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. مرغ پخته را خارج کنید و وقتی کمی خنک شد آن را ریش ریش کنید.جو پرک و هویج را در آب مرغ بریزید و دو ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا لعاب دهد.
سپس شیر و مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید سوپ بپزد.قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید. میتوانید 1 قاشق آبلیمو هم به آن اضافه کنید تا رنگش تیره نشود.
وقتی قارچ نرم شد آن را به سوپ اضافه کنید. سوپ شیر را بچشید و مقدار نمک آن را تنظیم کنید. اگر مایل هستید سوپ غلیظ تر شود بگذارید مدت بیشتری روی شعله بماند.
سوپ شیر را درون کاسه مورد نظر بریزید. برای تزیین میتوانید از خامه و جعفری استفاده کنید. نوش جان!
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا