گل کلم سرخ شده پنیری؛ میان وعده‌ای مقوی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 86
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
Please, ورود or عضویت to view URLs content!





روزنامه خراسان:
در مطلب امروز میخوام طرز تهیه یه پیش غذا یا عصرونه و یا حتی شام سبک آسون و خوشمزه رو براتون بذارم که توش از گل کلم استفاده شده که خیلی مقویه. پیشنهاد میکنم در صورتی که جز دوستداران گل کلم هستین مخصوصا گل کلم پخته حتما این پیش غذارو امتحان کنین که حرف نداره.

مواد لازم:

  • گل کلم متوسط: یک عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پنیر پارمزان خرد شده: یک فنجان
  • آرد سوخاری: ۲ فنجان
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: در صورت تمایل
  • پوست رنده شده لیمو: یک عدد متوسط
  • پنیر پارمزان برای تزیین: ۴ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده برای تزیین: یک قاشق غذاخوری
1986936_200.jpg

طرز تهیه:


۱. ابتدا گل کلم را بشویید و آن را به گلچه‌های کوچک تقسیم کنید. برای باز شدن بهتر گلچه‌ها آن‌ها را در آب سرد بخیسانید و سپس در صافی بریزید.


۲. تخم مرغ‌ها و پنیر پارمزان خرد شده را خوب با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری آرد سوخاری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.


۳. گلچه‌های کلم را ابتدا درون مخلوط تخم مرغ و سپس درون مخلوط آرد فرو کنید. آن‌ها را درون روغن داغ ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا رنگ آن‌ها طلایی شود. سپس از روغن بیرون آورید و بگذارید روغن اضافه آن‌ها خارج شود.


۴. برای تزیین روی آن‌ها پوست رنده شده لیمو، پنیر پارمزان و جعفری خرد شده بریزید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
1
بازدیدها
201
بالا