گوشت گوساله را اینطوری مزه دار کنید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 136
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در اینجا روش تهیه گوشت گوساله خوابانده شده در یک لایه خمیر نمکین را آموزش داده ایم که عطر رزماری نیز به همراه دارد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
  • ۹۰۰ گرم گوشت گوساله
  • فلفل سیاه
  • ۱ کیلوگرم نمک کوشر
  • ۲ قاشق غذاخوری رزماری
  • ۱ پیمانه آب
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1101081_420.jpg

طرز تهیه:
1-همه طرف گوشت را فلفل سیاه بمالید و سپس چند دقیقه در دمای اتاق به آن استراحت بدهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-در یک کاسه بزرگ، نمک، رزماری و آب را با یکدیگر مخلوط کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3- یک لایه از نمک را روی ورقه روغنی درون سینی فر بریزید و سطح آن را صاف کنید. راسته گوساله را روی آن قرار دهید. سپس یک لایه نمک روی آن ریخته و تمام سطح گوشت را بپوشانید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-آن را درون فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5- سپس از فر خارج کرده و ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. در آخر لایه نمک را از روی گوشت برداشته و آن را برش داده و با سبزیجات سرخ شده، تزئین و سرو کنید.
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا