بعضی گلوله ها ارزش خوردن دارند!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 143
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کراکت برنج را هم می شود به عنوان پیش غذا خورد هم به عنوان شام . البته کراکت برنج انواع و اقسام دارد شما می توانید مواد آن را درست و با توجه به ذائقه تان داخل آن را با گوشت مورد نظرتان پر کرده و در روغن سرخ کنید. در میان این کراکت پیشنهادی میگو گذاشته شده . اگر غذاهای دریایی دوست دارید این غذا را هم به لیستتان اضافه کنید.

602642_752.jpg


مواد لازم برای 3 نفر



  • 250 گرم برنج
  • 5 پیمانه آب گرم
  • 1عدد عصاره سبزیجات
  • 1عدد عصاره مرغ
  • 50 گرم کره
  • 1عدد زرده تخم مرغ
  • 200 گرم پنیر پار مسان
  • 1 ق س زعفران دم کرده
  • 200 گرم میگو
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 ق س پاپریکا
  • 2 ق س روغن زیتون
  • 150 گرم پودر سوخاری
  • به مقدار لازم روغن مایع
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1. برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.

2. در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2 تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید .

3. دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستانتان آن را باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید. حالا کراکت را درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید. بعد از آن، درون پودر سوخاری غلتانده و سپس آن را داخل قابلمه ای حاوی روغن که روی حرارت قرار داده اید، به مدت 4-3 دقیقه سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کراکت ها را آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا