- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
حلوا سارای دسر ترکیه ای خوشمزه « سارای حلواسی »
حلو سارای از شیرینی های سنتی شهر سارای در کشور ترکیه است که به اون سارای حلواسی میگن. این حلوا یکی از بهترین حلواهای ترکیه ایه. بهتون پیشنهاد میکنم حتما این دسر خوشمزه و مقوی را درست کنید.
مواد لازم
2 لیوان آرد (لیوان 250 میلی یا پیمانه قنادی)
250 گرم پودر قند
200 گرم کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
دستور پخت حلوا سارای
آرد را داخل ماهیتابه قدری تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آرد را داخل ظرفی الک کنید.
پودر قند را هم داخل ظرف الک کرده، وانیل و کره آب شده را اضافه کنید.
با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد منسجم شده و به خوبی به خورد هم برود.
سپس داخل قالب سیلیکونی و یا داخل ظرف پیرکس بریزید.کمی فشار دهید و رویش را صاف کنید.
من با قالب های سیلیکونی حلوا را قالبی کردم، بسیار شکیل و زیبا شد.
بعد از پر کردن قالب ها، آنها را 15 الی 20 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا کره ببندد و حلوا سارای سفت شده و شکل خوبی بگیرد.
سپس از قالب بیرون آورده و داخل کپسول های کوچک حلوا یا مافین بگذارید و سرو کنید.
نوش جان
منبع:مجله تصویر زندگی
حلو سارای از شیرینی های سنتی شهر سارای در کشور ترکیه است که به اون سارای حلواسی میگن. این حلوا یکی از بهترین حلواهای ترکیه ایه. بهتون پیشنهاد میکنم حتما این دسر خوشمزه و مقوی را درست کنید.
![%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2019/01/%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C.jpg)
مواد لازم
2 لیوان آرد (لیوان 250 میلی یا پیمانه قنادی)
250 گرم پودر قند
200 گرم کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
دستور پخت حلوا سارای
آرد را داخل ماهیتابه قدری تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آرد را داخل ظرفی الک کنید.
پودر قند را هم داخل ظرف الک کرده، وانیل و کره آب شده را اضافه کنید.
با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد منسجم شده و به خوبی به خورد هم برود.
سپس داخل قالب سیلیکونی و یا داخل ظرف پیرکس بریزید.کمی فشار دهید و رویش را صاف کنید.
من با قالب های سیلیکونی حلوا را قالبی کردم، بسیار شکیل و زیبا شد.
بعد از پر کردن قالب ها، آنها را 15 الی 20 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا کره ببندد و حلوا سارای سفت شده و شکل خوبی بگیرد.
سپس از قالب بیرون آورده و داخل کپسول های کوچک حلوا یا مافین بگذارید و سرو کنید.
نوش جان
منبع:مجله تصویر زندگی