حلوای مرمری مجلسی و خوشمزه با دو آرد سفید و نخودچی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
حلو
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
ی مرمری مجلسی و خوشمزه با دو آرد سفید و نخودچی


حلوای مرمری یکی از حلوا های مجلسی و شیک هستش . این حلوای خوشمزه طاهری شبیه سنگ مرمر داره، به همین علت به اون حلوا مرمریمیگن.

%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D9%85%D8%B1%DB%8C.jpg


مواد لازم
آرد سفید ۲۵۰گرم

آرد نخودچی ۱۲۰گرم

کره ۱۰۰گرم

پودر شکر یا پودر قند ۱۲۰گرم

دارچین ۱ق چ

پودر زنجفیل ۱و۱٫۲ق چ

شکلات تلخ ۱۵۰گرم

شکلات سفید ۱۷۰گرم



دستور پخت حلوا مرمری
ابتدا آرد سفید را الک کرده و با حرارت ملایم حدود ۲۵ دقیقه، تفت بدهید تا خامی آن گرفته شود ولی رنگ آرد تغییر نکند.

نکته : با قاشق چوبی هم بزنید.
در حین تفت دادن آرد، کره را از فریزر خارج کرده تا به دمای محیط برسد و شکلاتها را نیز بن ماری کنید و کنار بگذارید.

آرد را از تابه خارج کرده و سپس آرد نخودچی را حدود ۱۰ دقیقه تفت بدهید.

هر دو آرد را مخلوط کرده و الک کنید. سپس دوباره به تابه برگردانده و روی شعله ملایم بگذارید.

کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت بدهید تا آرد و کره با هم مخلوط شوند. اینجا آرد حالت پودری درمیاد.

در این مرحله، پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید.حلوا را با ترازو وزن کنید و به دو قسمت تقسیم کنید.

به یکی شکلات سیاه بن ماری شده و پودر دارچین و به دیگری شکلات سفید بن ماری شده و پودر زنجفیل اضافه و مخلوط کنید.

هردو حلوا را با قاشق، دو یا سه بار به آرومی هم بزنید.
سپس تند تند جوری که شره کنه تو قالب بریزید تا اینجوری لایه لایه تشکیل شود و لایه ها روی هم بیوفتد و طرح مرمری ایجاد شود.

نکته : زیاد هم زدن، باعث میشود تا دو رنگ نشود و مرز رنگها، زیاد پیدا نشود.

سرعت عمل بالایی باید داشته باشید چون اگه موقع ریختن داخل قالب، مواد سفت شود دیگه این لایه ها تشکیل نمیشود.

رمز اصلی همون شل بودن حلواس.



فرم دادن حلوا در قالب غیر سیلیکونی
یک قالب مستطیلی بردارید و داخلش را با پلاستیک بپوشانید به طوریکه از لبه های قالب بیاد بیرون.

سپس حلوای مرمری را داخلش بریزید و یکم ضربه بزنید تا حلوا کاملا فیکس و سطحش صاف شود.

حالا حلوا را برای چند ساعتی داخل یخچال بگذارید و بعد از یخچال خارج کنید.

برای یکی دو ساعت در محیط آشپزخانه بگذارید تا کمی از حالت سفتی خارج شود و سپس برش دهید.



فرم دادن حلوا در قالب سیلیکونی
بعد از اینکه حلوای مرمری را داخل قالب ریختین حتما یکی دو بار ضربه بزنید تا کاملا جا بیوفتد و یکدست شود.

سپس در فریزر بگذارید تا خوب سفت شود و بعد به راحتی از قالب جدا کنید و داخل محیط خانه بگذارید تا نرم شود.



تصاویری از تزیین حلوای مرمری
marble-Halva-9.jpg




marble-Halva-8.jpg




marble-Halva-7.jpg




marble-Halva-6.jpg




marble-Halva-5.jpg




marble-Halva-4.jpg




marble-Halva-3.jpg




marble-Halva-2.jpg




marble-Halva-1.jpg




منبع:رسپی از خانم یاسی / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا