- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]: شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر مهماني افطاري را ميبينيد كه سفرهای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر مهمانيهاي افطاري هم دستكمي از مهمانيهاي رسمي مجلسي و عروسيها ندارد. صاحبخانه تا ميتواند غذاهاي جور و واجور مقوي و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهاي شيرين مخصوص افطار ميگذارد كه مبادا مهمانان روزهدار غذايي را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند.
[/BCOLOR][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]مواد لازم:
[/FONT][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- 3 پيمانه آرد
- 1 پيمانه پودر نشاسته
- 1 پيمانه كافيميت
- 1/2 پيمانه كره
- 1/3 پيمانه روغن مايع
- 1 پيمانه پسته پودرشده
- 1 قس زعفران دمكرده
- 1 قم پودر هل
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم براي شربت:
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- 2 و 1/2 پيمانه شكر
- 1 و 1/2 پيمانه آب
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
1. آرد را در تابهاي بزرگ ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد و با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد تا بدون سوختن آرد، بوي خامي آن گرفته شود. دقت كنيد كه آرد نبايد رنگش تيره شود.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. وقتي بوي آرد بلند شد، پودر نشاسته را به تابه اضافه كنيد. حالا مخلوط آرد و نشاسته را به مدت سه دقيقه تفت دهيد.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. پودر هل و كافيميت را اينجا اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد. مواد را با هم مخلوط كرده و الك كنيد.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. در قابلمه يا شير جوشي كوچك روغن و كره را ريخته، روي حرارت بگذاريد تا كره آبشده و با روغن مخلوط شود. حالا از روي حرارت برداريد.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5. مخلوط كره و روغن را به مواد خشك الكشده اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا حلوا يكدست و يكنواخت شود.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6. شكر را در آب حل كرده و روي حرارت بگذاريد تا جوشيده و شربت آماده شود. شربت غليظشده را از روي حرارت برداريد تا كمي خنك شود.قالب موردنظر را آماده كنيد. كف و ديوارههاي قالب را با كيسه فريزر بپوشانيد.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7. شربت سردشده را كمكم به مايه حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا حلوا آماده شود.نيمي از حلواي آمادهشده را در قالب ريخته و روي آن را صاف كنيد. پودر پسته را روي لايه اول حلوا بريزيد و پهن كنيد.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]8. زعفران را به نيمه ديگر حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. بعدآن را در قالب بريزيد و با پشت قاشق آن را صاف و يكدست كنيد.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]9. روي حلوا را با نايلون بپوشانيد و قالب را به مدت چهار ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده و حلوا را با كمك نايلون از قالب بيرون آورده، برش زده و در ظرف بچينيد.