حلوای دورنگ سر سفره افطار

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 154
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
: شايد اتفاق خوبي نباشد ولي اين روزها ديگر كمتر ‌مهماني افطاري را مي‌بينيد كه سفره‌ای با غذاهاي ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهماني‌هاي افطاري هم دست‌كمي از ‌مهماني‌هاي رسمي مجلسي و عروسي‌ها ندارد. صاحبخانه تا مي‌تواند غذاهاي جور و واجور مقوي و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهاي شيرين مخصوص افطار مي‌گذارد كه مبادا ‌مهمانان روزه‌دار غذايي را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]
مواد لازم:
[/FONT]
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • 3 پيمانه آرد
  • 1 پيمانه پودر نشاسته
  • 1 پيمانه كافي‌ميت
  • 1/2 پيمانه كره
  • 1/3 پيمانه روغن مايع
  • 1 پيمانه پسته پودرشده
  • 1 ق‌س زعفران دم‌كرده
  • 1 ق‌م پودر هل
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم براي شربت:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • 2 و 1/2 پيمانه شكر
  • 1 و 1/2 پيمانه آب
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
884443_504.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1. آرد را در تابه‌اي بزرگ ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد و با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد تا بدون سوختن آرد، بوي خامي آن گرفته شود. دقت كنيد كه آرد نبايد رنگش تيره شود.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2. وقتي بوي آرد بلند شد، پودر نشاسته را به تابه اضافه كنيد. حالا مخلوط آرد و نشاسته را به مدت سه دقيقه تفت دهيد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3. پودر هل و كافي‌ميت را اينجا اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد. مواد را با هم مخلوط كرده و الك كنيد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4. در قابلمه يا شير جوشي كوچك روغن و كره را ريخته، روي حرارت بگذاريد تا كره آب‌شده و با روغن مخلوط شود. حالا از روي حرارت برداريد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
5. مخلوط كره و روغن را به مواد خشك الك‌شده اضافه كرده و دائم هم بزنيد تا حلوا يكدست و يكنواخت شود.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
6. شكر را در آب حل كرده و روي حرارت بگذاريد تا جوشيده و شربت آماده شود. شربت غليظ‌شده را از روي حرارت برداريد تا كمي خنك شود.قالب موردنظر را آماده كنيد. كف و ديواره‌هاي قالب را با كيسه فريزر بپوشانيد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7. شربت سردشده را كم‌كم به مايه حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد تا حلوا آماده شود.نيمي از حلواي آماده‌شده را در قالب ريخته و روي آن را صاف كنيد. پودر پسته را روي لايه اول حلوا بريزيد و پهن كنيد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
8. زعفران را به نيمه ديگر حلوا اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد. بعدآن‌ را در قالب بريزيد و با پشت قاشق آن را صاف و يكدست كنيد.
[/BCOLOR]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
9. روي حلوا را با نايلون بپوشانيد و قالب را به مدت چهار ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده و حلوا را با كمك نايلون از قالب بيرون آورده، برش زده و در ظرف بچينيد.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا