خامه ترش Sour cream چیست؟

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 296
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
093956052416155102a.jpg




خامه ترش (Sour cream)یک فرآورده لبنی است که از تخمیر خامه معمولی، توسط نوعی خاص از باکتری که سبب ایجاد اسید لاکتیک در خامه (معمولی) می شود، تولید می گردد.کشت باکتری در فرآیند مذکور که سبب ترش و غلیظ شدن خامه می گردد می تواند به صورت طبیعی و یا با دخالت عامل انسانی صورت گیرد. نام این نوع خامه از تولید اسید لاکتیک در نتیجه تخمیر باکتری، منشأ می گیرد که فرآیند ترش شدن نامیده می شود. طعم و مزه این نوع خامه، ترش ملایم است.

 

برخی موضوعات مشابه

بالا