خواص ماست موسير

  • شروع کننده موضوع MILAD_A
  • بازدیدها 117
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

MILAD_A

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
27,940
امتیاز واکنش
17,247
امتیاز
995
محل سکونت
تجریش
[h=2][/h] مجموعه: تغذیه سالم



he74.jpg


موسير از خانواده سير است و طبيعتا مثل سير، خواص درماني قابل توجهي دارد. براي قضاوت در مورد ماست موسير بهتر است به خواص آنها به صورت جداگانه و البته به اختصار نگاه کنيم. ماست تهيه شده از شير کامل يا خامه گرفته هم ارزش غذايي قابلتوجهي دارد و هم اثرات درماني بسيار گستردهاي را براي مصرفکنندگان باقي ميگذارد...

ماست داراي ميکروارگانيسمهاي زنده بسيار ارزشمند و خدمتگزار است که بيشترين آنها را باسيلوس بلگاريکوس و در درجه بعدي استرپتوکوکوس ترموفيلوس تشکيل ميدهند که در صورت مصرف ماست، اين ميکروارگانيسمها به دفع مخمرهاي رايج کمک ميکند. اين دو ميکروارگانيسم با توليد هيدروژن پراکسيد يا آباکسيژنه مانع از رشد استافيلوکوک اورئوس ميشود. ضمنا افرادي که نسبت به لاکتوز يا قند شير عدم تحمل دارند، بهتر است از ماست استفاده کنند.


he75.jpg


درباره موسير هم بايد بگويم که اين سبزي بهصورت ترشي يا به صورت ماست موسير به مصرف ميرسد که اغلب به عنوان يک چاشني اشتهاآور تلقي ميشود. خواص درماني متعددي را به موسير نسبت ميدهند. از جمله تقويت قدرت جنسي، افزايش دفع ادرار، التيامدهنده و ترميمکننده زخمها و تسکيندهنده التهاب طحال و کبد. تاثير مثبت آن بر دستگاه اعصاب مرکزي، کاهش سردردهاي ميگرني، کمک به سيستم قلبيعروقي، کمک به کاهش چربيهاي خون و پيشگيري از تصلب شرايين و تنظيم فشارخون هم قابل توجه است.

اصولا ماست موسير ملايمتر از سير و ماست بوده و به همين جهت بوي تند و تيز سير که ناشي از فرآوردههاي گوگردي سير مثل آليسين است را نداشته و از اين نظر ميتوان بدون ايجاد مزاحمت (بوي بدتنفسي) براي ديگران استفاده کرد، به شرط اينکه، از ماستهاي مانده و پرچرب و خامهاي، ماست و موسير تهيه نشده باشد. البته شرط ما استفاده به جا و به اندازه است چون هر غذايي که ما اشاره ميکنيم، چه غذا باشد چه سم، نبايد مصرفش از حد تعادل خارج شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا