خوش عطرتر از این غذای هندی هم مگه داریم؟!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 221
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری (Tahiri) امتحان کنید. این پلوی خوشمزه کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می شود و بدلیل سبزیجات و ادویه های فراوانی که دارد غذایی خوش عطر و طعم، رژیمی و سودمند محسوب می شود.


مواد لازم:
  • سیب زمینی خرد شده 2 عدد بزرگ
  • گل کلم خرد شده 2 فنجان
  • هویج خرد شده 2 عدد متوسط
  • لوبیا سبز خرد شده 12-14 عدد
  • نخود فرنگی 1/2 فنجان
  • روغن زیتون یا روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
  • گوجه خرد شده 3 عدد متوسط
  • سیر له شده 5 حبه
  • زنجبیل تازه و رنده شده 1 قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  • برگ گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز 3 عدد
  • پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
  • برنج 300 گرم
  • آب لیمو 1/2 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان دلخواه
  • برگ بو 1 عدد
  • هل سبز 4 عدد
  • چوب دارچین 2 عدد کوچک
  • میخک 4 عدد

1071756_656.jpg



طرز تهیه:

برنج را بشویید و حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب بخیسانید. سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید. گل کلم های خرد شده را بشویید و آبکشی کنید.(می توانید گل کلم های خرد شده را 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا مطمئن شوید که هیچ گونه حشره ای لابلای آن نمانده است).

1071757_917.jpg



روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. برگ بو، دانه هل، میخک و چوب دارچین را داخل روغن بریزید و چند دقیقه سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود.

1071758_751.jpg


پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شوند. می توانید کمی نمک اضافه کنید تا پیازها سریعتر طلایی شوند. سپس زنجبیل رنده شده و سیر له شده را به روغن اضافه کنید. چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجبیل و سیر احساس شود.
1071759_872.jpg


گوجه خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
1071760_749.jpg


سپس هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده را اضافه کنید. مخلوط سبزیجات را با هم ترکیب کنید و تفت دهید.

1071761_582.jpg


برگ نعنا و گشنیز خرد شده، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید. آب لیمو را روی سبزیجات بریزید.

1071762_972.jpg


برنج را داخل قابلمه بریزید و خوب با سبزیجات مخلوط کنید. 3 فنجان آب روی برنج بریزید و پلو سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید. در قابلمه را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید این پلوی هندی خوشمزه به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمان پخت بسته به نوع برنج، مقدار خیساندن در آب، جنس قابلمه و … می تواند متغیر باشد. برنج را چک کنید، اگر لازم بود می توانید کمی آب به برنج اضافه کنید.

1071763_455.jpg


پس ازین مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس پلو سبزیجات هندی را داخل دیس بکشید و همراه با ماست نوش جان کنید.

نکته:

برای پخت بهتر برنج می توانید از دم کنی استفاده کنید. پلو مخلوط تاهیری یکی از غذاهای اصیل هندی است ، پس از میزان ادویه ها و فلفل موجود در آن تعجب نکنید. برای چشیدن طعم اصیل این غذا بهتر است آن را طبق دستور تهیه کنید اما اگر ذایقه تان ادویه و تندی کمتری را می پسندد می توانید از میزان ادویه ها و فلفل کم کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا