- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
سرکه میوه به
مواد لازم
میوه به کاملا رسیده و شیرین
3 عدد
سرکه انگو
1/2 فنجان
دستور تهیه
خواص سرکه میوه به
سرکه به علاوه بر داشتن خواص آنتی بیوتیکی، حاوی اسید آمینههای بیولوژیک است.
این سرکه متابولیسم بدن را بهبود بخشیده و با افزایش ترشح بزاق، باعث هضم بهتر غذا شده و در اثر ترکیب با بزاق، از فساد دندانها جلوگیری میکند.
مصرف سرکه به برای جلوگیری از چاقی و در رژیمهای ضد دیابت بسیار سودمند است.
سرکه به پاککننده طحال بوده و براى معدههاى پرالتهاب و بلغمى مفید است؛ همچنین این سرکه گرفتگى دستگاه گوارش را باز میکند.
موارد منع مصرف سرکه میوه به
مواد لازم
میوه به کاملا رسیده و شیرین
3 عدد
سرکه انگو
1/2 فنجان
دستور تهیه
- میوه به را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شود؛ سپس آن را چهارقاچ کرده و دانههای وسط آن را خارج کنید.
- میوه به را به تکههای کوچک تبدیل کرده و در یک دبه (ترجیحا شیشهای) بریزید.
- سرکه را به تکههای به اضافه کنید و درب دبه را محکم ببندید و در کابینت قرار دهید.
- هر دو سه روز یک بار مخلوط میوه به و سرکه را هم بزنید تا میوهها له شوند.
- پس از ۴۰ روز، میوه به آب میاندازد، در این هنگام آن را در پارچه نازکی ریخته و صاف کنید.
- در این مرحله سرکه خوشمزه میوه به را در بطریهای شیشهای ریخته و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
خواص سرکه میوه به
سرکه به علاوه بر داشتن خواص آنتی بیوتیکی، حاوی اسید آمینههای بیولوژیک است.
این سرکه متابولیسم بدن را بهبود بخشیده و با افزایش ترشح بزاق، باعث هضم بهتر غذا شده و در اثر ترکیب با بزاق، از فساد دندانها جلوگیری میکند.
مصرف سرکه به برای جلوگیری از چاقی و در رژیمهای ضد دیابت بسیار سودمند است.
سرکه به پاککننده طحال بوده و براى معدههاى پرالتهاب و بلغمى مفید است؛ همچنین این سرکه گرفتگى دستگاه گوارش را باز میکند.
موارد منع مصرف سرکه میوه به
- افرادی دارای ضعف اعصاب (مگر آنکه همراه با عسل یا ادویه مورد استفاده قرار دهند، ولی در هرحال نباید در خوردن آن زیاده روی کنند.)
- افراد دارای زخم معده