دستور پخت طرز تهیه سرکه میوه به بسیار خوش‌عطر

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
سرکه میوه به
مواد لازم

میوه به کاملا رسیده و شیرین

3 عدد

سرکه انگو
1/2 فنجان


دستور تهیه
  1. میوه به را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شود؛ سپس آن را چهارقاچ کرده و دانه‌های وسط آن را خارج کنید.
  2. میوه به را به تکه‌های کوچک تبدیل کرده و در یک دبه (ترجیحا شیشه‌ای) بریزید.
  3. سرکه را به تکه‌های به اضافه کنید و درب دبه را محکم ببندید و در کابینت قرار دهید.
  4. هر دو سه روز یک بار مخلوط میوه به و سرکه را هم بزنید تا میوه‌ها له شوند.
  5. پس از ۴۰ روز، میوه به آب می‌اندازد، در این هنگام آن را در پارچه نازکی ریخته و صاف کنید.
  6. در این مرحله سرکه خوشمزه میوه به را در بطری‌های شیشه‌ای ریخته و در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
نکته: له کردن میوه‌ها هر ۳-۲ روز یک بار ضروری است، زیرا از کپک زدن میوه به جلوگیری می‌کند.



سرکه میوه به


خواص سرکه میوه به

سرکه به علاوه بر داشتن خواص آنتی بیوتیکی، حاوی اسید آمینه‌های بیولوژیک است.

این سرکه متابولیسم بدن را بهبود بخشیده و با افزایش ترشح بزاق، باعث هضم بهتر غذا شده و در اثر ترکیب با بزاق، از فساد دندان‌ها جلوگیری می‌کند.

مصرف سرکه به برای جلوگیری از چاقی و در رژیم‌های ضد دیابت بسیار سودمند است.

سرکه به پاک‌کننده طحال بوده و براى معده‌هاى پرالتهاب و بلغمى مفید است؛ همچنین این سرکه گرفتگى دستگاه گوارش را باز می‌کند.


موارد منع مصرف سرکه میوه به
  • افرادی دارای ضعف اعصاب (مگر آنکه همراه با عسل یا ادویه مورد استفاده قرار دهند، ولی در هرحال نباید در خوردن آن زیاده روی کنند.)
  • افراد دارای زخم معده
 

برخی موضوعات مشابه

بالا