- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مواد لازم
ازگیل بدون هسته و بدون پوست : دو پیمانه
شکر :سه پیمانه
آب :سه پیمانه
جوهر لیمو :نوک قاشق چایخوری
دستور تهیه
ازگیل بدون هسته و بدون پوست : دو پیمانه
شکر :سه پیمانه
آب :سه پیمانه
جوهر لیمو :نوک قاشق چایخوری
دستور تهیه
- میوه ازگیل را به خوبی شسته، هسته آن را خارج کرده و پوست آن را بگیرید.
- سپس شکر، آب، جوهر لیمو و ازگیلها را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد.
- حال حرارت شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت 15 الی 30 دقیقه شهد آب و شکر شما بجوشد.
- در انتها، وقتی شهد شربت کمی قوام گرفت، مقداری جوهر لیمو به شربت خود اضافه کرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید شربت شما خنک شود.
- بعد از خنک شدن، تفالههای ازگیل را به وسیله یک صافی، از شربت جدا کنید.
- شربت را همراه با مقداری یخ درون لیوان ریخته و نوش جان کنید.