طرز تهیه شربت گلاب خوشمزه به ۳ روش

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 154
  • پاسخ ها 2
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
۱. شربت گلاب ساده

مواد لازم
شکر
6 پیمانه
آب3 پیمانه
گلاب1 پیمانه
رنگ خوراکی طبیعی قرمزچند قطره​

دستور تهیه

  1. شکر و آب را در قابلمه‌ای بریزید، روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا شکر در آب حل شود.
  2. اجازه دهید مخلوط آب و شکر به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید تا شربت بر روی حرارت ملایم ریز جوش بزند و غلیظ شود.
  3. پس از اینکه شربت قوام آمد، گلاب را اضافه کنید.
  4. اجازه دهید شربت چند دقیقه دیگر بجوشد تا جا بیفتد، سپس رنگ خوراکی را اضافه کنید.
  5. حرارت را خاموش کرده و پس از خنک شدن شربت گلاب، آن را در بطری شیشه‌ای در محلی خنک نگهداری کنید.
  6. هنگام سرو، ۱/۳ لیوان را شربت غلیظ بریزید و بقیه لیوان را با آب و یخ پر کنید.
نکته مهم

از آب آلبالو، آب پرتقال خونی، آب شاه توت و آب تمشک به عنوان رنگ خوراکی قرمز طبیعی می‌توانید استفاده کنید.


270764_555.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۲. شربت گلاب با نشاسته

    مواد لازم
    نشاسته1 قاشق غذاخوری
    گلاب1/3 لیوان
    آب جوش2/3 لیوان
    عسل1-2 قاشق غذاخوری​

    دستور تهیه

    1. نشاسته و گلاب را در لیوان را ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
    2. بقیه لیوان را با آب جوش پر کنید و مخلوط را هم بزنید تا نشاسته در آب جوش حل شده و شربتی یکنواخت با رنگ شیری حاصل شود.
    3. سپس عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا عسل در شربت حل شود.
    4. اجازه دهید شربت خنک شود و سپس میل کنید.
    نکته مهم

    در صورت تمایل می‌توانید در این شربت به جای عسل از نبات استفاده کنید.

    270766_527.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳. شربت گلاب با زعفران

    مواد لازم
    زعفران ساییده
    1.5 قاشق چایخوری
    شکر یا عسل1 لیوان سرخالی
    گلاب1 لیوان
    هل سفید5 عدد
    آب2 لیتر
    عرق بیدمشک (اختیاری)1 لیوان​

    دستور تهیه

    1. زعفران ساییده را در فنجانی بریزید و چند تکه یخ کوچک به آن اضافه کنید. اجازه دهید تکه‌های یخ در دمای محیط آب شوند و محلول زعفران به دست آید.
    2. ۲ لیتر آب را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
    3. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید، شکر و هل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکر در آب حل شده و عطر و بوی هل به شربت منتقل شود.
    4. پس از اینکه شربت غلیظ شد و قوام آمد، دانه‌های هل را از آن خارج کنید و محلول زعفران، گلاب و عرق بیدمشک را به شربت اضافه کنید.
    5. شربت را هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بر روی حرارت ملایم ریز جوش بزند تا کاملا غلیظ و خوش رنگ شود.
    6. پس از این مدت، حرارت را را خاموش کنید و صبر کنید تا شربت کاملا خنک شود.
    7. شربت گلاب و زعفران را پس از خنک شدن در بطری شیشه‌ای تمیزی بریزید و در محلی خنک نگهداری کنید.
    8. برای سرو، ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را در لیوان بریزید و بقیه لیوان را با آب و یخ پر کنید.
    270763_714.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا