طرز تهیه شربت سکنجبین با نعنا و شکر

  • شروع کننده موضوع DEAD_QUEEN
  • بازدیدها 194
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DEAD_QUEEN

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/07
ارسالی ها
12,060
امتیاز واکنش
36,145
امتیاز
1,108
سن
22
محل سکونت
کرج
شربت سکنجبین یک از شربت های اصیل ایرانی است که از سال های دور مورد استقبال مردم قرار داشته است. این شربت خوشمزه به راحتی نیز تهیه می شود و یکی از بهترین انتخاب های برای فصل بهار و تابستان است. شربت سکنجبین نقش موثری در رفع عطش دارد و افراد زیادی ترجیح می دهند آن را در منزل تهیه نمایند. از این رو قصد داریم در این مطلب طرز تهیه شربت سکنجبین را معرفی نماییم که یکی ار بهترین نوشیدنی ها با طبع سرد و خنک می باشد.




انواع شربت های خنک، آبمیوه های طبیعی،میلک شیک، بستنی و… از خوراکی های محبوب در فصل تابستان می باشند که هر یک انتخاب مناسبی برای پذیرایی از مهمان نیز محسوب می گردند. در ادامه طرز تهیه شربت سکنجبین را ارائه می دهیم که یکی از بهترین و خوشمزه ترین شربت های خنک تابستانی است.


sharbat-sekanjebin-6.jpg



مواد لازم

آب : دو لیوان


شکر : ۶۰۰ گرم


نعنا تازه : ۱۰۰ گرم


سرکه : ۵۰ گرم


زعفران (در صورت دلخواه)


طرز تهیه شربت سکنجبین



برای تهیه شربت سکنجبین خوشمزه، ابتدا قابلمه ایی در ابعاد مناسب را روی حرارت گذاشته، دو لیوان آب داخل آن بریزید و صبر کنید تا به جوش آید.


سپس نعنا ها را به خوبی و با دقت بشویید و با نخ ببندید و داخل قابلمه آب در حال جوش بریزید. بستن نعناها کمک می کند که داخل آب پخش نشوند و بعد از آماده شدن شربت بتوانید به راحتی آنها را جمع کنید. حال صبر کنید تا عصاره نعنا به خوبی خارج شود.


sharbat-sekanjebin-4.jpg



سپس شکر را اضافه نموده و صبر کنید تا شربت غلیظ شود.


برای اطمینان از غلظت شربت سکنجبین کمی از آن را برداشته و داخل ظرف بریزید تا خنک شود، بعد از خنک شدن اگر به غلظت دلخواه رسیده بود، سرکه را اضافه نمایید و بعد از چند جوش قابلمه را از روی حرارت بردارید.


sharbat-sekanjebin-3.jpg



در صورت تمایل به استفاده از زعفران، آن را دم کنید و قبل از خاموش کردن شعله داخل شربت در حال جوش بریزید.


sharbat-sekanjebin-1.jpg



در مرحله آخر شربت را صاف نموده و درون بطری شیشه ایی ریخته و در یخچال نگهداری کنید.


sharbat-sekanjebin-2.jpg



نکته :


  • لازم است بدانید که شربت سکنجبین اصیل با عسل تهیه می شود، شما نیز در صورت می توانید شکر را از دستور حذف نموده و به جای آن از همان مقدار عسل طبیعی استفاده کنید.
  • شربت سکنجبین غلیظ انتخاب مناسبی برای سرو کاهو می باشد و کاهو و سکنجبین یکی از خوراکی های محبوب ایرانیان است.
  • برای ایجاد تنوع می توانید از خیار رنده شده یا لیموی تازه در ترکیب شربت سکنجبین استفاده نمایید.



sharbat-sekanjebin-5.jpg













منبع:هنر در خانه
 

برخی موضوعات مشابه

بالا