کیک و شیرینی دستور پخت چند مدل کیک های ساده اما خیلی خوشمزه...

^M.Sajdeh.76

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2020/07/26
ارسالی ها
1,650
امتیاز واکنش
7,439
امتیاز
646
محل سکونت
تهران
سلام دوستای گلم.
خب از اونجایی که من خودم خانه دارم خیلی به آشپزی علاقه دارم و کیک پختن هم جزو محبوب ترین کارای منه!
البته همه به کیک علاقه دارن اما بعضی فقط خوددنش رو دوست دارن:)
حالا چند دستور پخت براتون میذارم که همه رو خودم تست کردم و قلقش رو هم بهتون میگم که چه طور کیکتون عالی بشه .
تو این تاپیک چند مدل کیک میوه، کیک خیس شکلاتی، کیک اسفنجی و شیفون، کیک زبرا و دورنگ و روش تزیین اونا با خامه رو یادتون میدم همینطور نکات ریز پخت کیک.
پس با من همراه باشین ...
 
  • پیشنهادات
  • ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    دوستان گلم اول نکات کیک پخت رو براتون میگم که خیلی مهمه...
    البته این نکتات رو خلاصه و پاورقی مانند میگم که بهتر تو ذهنتون بمونه...
    نکته اول:همیشه وانیل و پیکینگ پودرتون تازه باشه که باعث پف کردن بیشتر کیکتون میشه و طعم بهتری بهش میده...
    نکته دوم: همیشه همون اول کار اگر با فر گاز کار میکنید روشنش کنید و روی ۱۲۰ بذارین تا آروم اروم گرم بشه و اگر گآز فن داره روشن کنید تا گرما یه اندازه پخش بشه.
    نکته سوم: بهتره تخم مرغاتون همیشه هم دمای محیط باشن مگر تو خود دستور خلافش رو گفته باشه..
    نکته چهارم: برای فرم دادن خامه همیشه از کاسه استیل استفاده کنید و محیط خنک باشه ..
    نکته پنجم:بهتره در حین انجام کار وسایل استفاده شده رو بذارین سر جاش و محیط رو تمیز کنین تا باعث آشفتگیتون نشه( البته این نکته نیست چون من خودم اعصابم خورد نیشه دورم شلوغه گفتم به شما هم بگم°•~•° :/)
    نکته ششم:همیشه قبل ریختن مواد داخل قالب دو سه بار بکوبیدش به زمین تا هوای داخلش خارج بشه البته به غیر از مواد کیک شیفون و اسفنجی)
    نکته هفتم: همیشه کف قالبتون کاغذ روغنی بندازین تا کیک بی دغدغه خارج بشه و سالم در بیاد.
    نکته هشتم: هیچ وقت به دیوار های قالبتون روغن نزنین چون مواد به روغن میچسبه و کیک پف نمیکنه
    نکته نهم: همیشه سعی کنید از آرد سفید و الک شده در کیک استفاده کنین تا هم سبک باشه هم خوش طعم.
    نکته دهم:همیشه هنگام اضافه کردن ارد به مواد اون رو قاشق قاشق بریزین و مدام هم بزنین تا گلوله نشه . اگر ارد رو یکباره بریزید سفت شده و گلوگه میشه...
    نکته یازدهم:قالبتون رو همیشه در طبقه وسط فر قرار بدین و دماش رو انقدر زیاد نکنین که از کف بسوزه اکثر کیک ها دمای ۱۷۰ نیاز دارن اگر گازتون دما سنج نداره بهتره اونو روی ۱۵۵ نگه دارین ...
    نکته دوازهم: در هنگام پخت کیک بستگی به زمان پخت یک سوم باقی مانده زمان میتونین در فر رو باز کنین قبل از این زمان باعث پف نکردن کیک میشه( کلا توصیه میکنم بازم نکنین تا کیک پف کنه و خودشو بگیره بعدم اگر میخواین چک کنین سریع یه خلال دندون بزنین تو کیک اگر. چسبید ولش کنین برای چند دقیقه)
    نکته سیزدهم: برای مخت کیک روی گاز می تونین قابلمه بذارین روی شعله ملایم رو به کم تا یکم داغ بشه بعد مواد رو بریزین داخلش( با کاغذ روغنی و از وسط) بعد دکمنی بذارین و مثل فر بهش زمان بدین.
    نکته چهاردهم : در مورد کیک های شیفون و اسفنجی بعد از تموم شدن زمان پخت سریع در فر رو باز نکنین ده دقیقه صبر کنین تا خنک بشه وگرنه باعث خوابیدن پف کیک میشه.

    اینا نگاتی بود که یادم مونده اکر بازم نکته ای یادم بیاد اضافه میکنم .اگر شما هم نکته نهمی می دونین که داخل این لیست نبود بهم بگین تا بنویسم .
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    کیک اسفنجی قنادی
    مواد لازم:

    آرد سفید ۲۰۰ گرم
    شکر ۲۰۰ گرم
    تخم مرغ. ۸ عدد

    بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایی خوری
    وانیل یک چهارم قاشق چایی خوری

    این کیک بافتی بسیار لطیف و نرم داره و باید تمام مراحل طبق دستور انجام بشه تا شاهد کیک پف کرده بشین که میتونی سه لاه کنین و حسابی تزیینش کنین من با این دستور چندبار کیک های خامه ای درست کردم و باید بگم خیلی ساده و در عین حال کاربردیه...
    یه نکته: اصلا نگران بوی زخم تخم مرغ نباشید اونم راه حل داره! ( کلا تا با منین نگران نباشین :aiwan_lightsds_blum:
    طرز تهیه:
    ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا کنین.
    سفیده رو بذارین داخل فریزر تا زمانی که دورش نیمه منجد بشه و یخ بزنه( کاملا یخ نزنه در حد دورش کافیه نهایت ۴۰ دقیقه بسه)
    بعد که نیمه یخی شد از یخچال درش بیارین و دور تند همزن بزنین تا شروع به کف کردن بکنه،بعد شکر رو قاشق قاشق به سفیده اضافه میکنیم و بعد که شکر تموم شد انقدر با همزن سفیده رو میزنیم تا ( له بشه:aiwan_lightsds_blum: حسابی پفکی و سفید بشه و وقتی کاسه رو برعکس می کنیم از ظرف نریزه .
    بعد زرده ها رو با وانیل مخلوط کرده و با لیستک در حد مخلوط شدن با سفیده هم می زنیم ( به یک سمت دورانی هم بزنین که پفش نخوابه)
    بعد پکینگ پودر و وانیل رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و در سه مرحله به مخلوط سفیده و زرده اصافه کرده و هر بار با لیستک دورانی هم می زنیم تا مخلوط بشه.

    خب مواد اماده شده
    قالب شماره ۲۳ با ارتفاع بلند رو کاغذ روغنی انداخته و مواد رو اطگز وسط داخل قالب ریخته و داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم با درجه حرارت ۱۸۰ (حدودی) و ۴۰ دقیقه زمان و بعد که خوب پف کرد بهش خلال دندون میزنیم اماده که بود فر رو خاموش کرده و زمان میدیم تا خنک بشه میتونی لای در فر رو باز بذارین .
    بعد که اماده شد میتونین به سه لایه تقسیمش کنین و داخلش رو با خامه، گردو و موز پر کنین
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    کیک خیس شکلاتی:
    اسانس وانیل یا پودر وانیل یه مقدارکم
    گردو خورد شده. به مقدار لازم

    کره ۵۰ گرم
    خامه سه قاشق غذا خوری
    قهوه دم کرده. ۱/۳ لیوان

    روغن مایع. ۱/۶لیوان
    تخم مرغ یک عدد
    بکینگ پودر یک قاشق چایی خوری
    آرد سفید. یک لیوان
    شکر. یک لیوان

    طرز تهیه:
    ابتدا آرد، شکر و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس قهوه رو دم کنید(پودر قهوه رو با نصف لیوان اب مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدید تا جوش بیاد سپس زیرش رو خاموش کنید)
    قابلمه را روی حرارت قرار داده۱/۳لیوان قهوه دم کرده، پودر کاکائو، کره و روغن مایع را داخل بریزید و مدام هم بزنید تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت بردارید و آن را آرام به مخلوط آرد اضافه کنید.

    مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاد سپس. تخم مرع را داخل کاسه بشکونید و بزنید تا کف کند بعد به مواد اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن تخم مرغ، وانیل و خامه را هم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
    سپس گردو های خورد شده را اضافه کنید و هم بزتید تا خمیر کیک یک دست بشه.
    داخل قالب کاغد روغنی بندازید و مواد را داخل قال ریخته و خوب پخش کنید و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
    و ۲۰ الی ۳۰ دقیقه زمان بدید.
    بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه بدید خنک بشه سپس از قالب جدا کرده و داخل ظرف قرار بدید .با خلال دندان روی همه جتی کیک سوراخ ایجاد کنید و باقی. مونده قهوه را رویش بریزید و سپس تزیینش کنید .
    این کیک با خانه فرم گرفته عالی میشه مزش.
    نوش جان

     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    کیک دارچینی:
    تخم مرغ ۳عدد

    چای(دم کرده و سرد شده) ۱ و نیم پیمانه
    شکر یک و نیم پیمانه
    شیر یک دوم پیمانه
    روغن مایع یک دوم پیمانه
    وانیل یک چهارم قاشق چایی خوری
    دارچین یک قاشق سوپ خوری
    آرد دونیم پیمانه
    بکینگ پودر دو قاشق چایی خوری

    طرز تهیه:
    تخم مرغ ها را با هم زن می زنیم و در حین هم زدن و شکر رو در حین هم زدن به اون اروم اضافه می کنیمتا حجیم و سبک شوند،سپس وانیل رو نیز کم کم ریخته و به هم زدن ادامه می دیم.
    چای،شیر و روغن را ریخته و با سایر مواد مخلوط می کنیم.
    آرد را با بکینگ پودر و دارچین چندبار الک کرده و به مخلوط می افزایم و هم می زنیم تا مواد یکدست شده و گلوله ای در میانش نباشد.

    مواد را داخل قالبی که کمی جرب کرده و ارد پاشی کرده ایم میریزم و و ان را در فر از قبل گرم شده با حرارات ۱۷۵ می گذاریم و ۴۰ تا۶۰ دقیقه مهلت پخت کیک است.
    بعد از پخت رو آن را با شکر و دارچین تزیین کنید
    نوش جان
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    چیز کیک بدون نیاز به فر
    دیدم خیلی در حق فر ندار ها ظلمه گفتم یه جیز کیک دلبر بددن فر براشون بذارم.

    مواد لازم:
    بیسکویت ساده( پتی پور)۱۸ عدد
    کره ( بدون نمک و آب شده) ۱۱ قاشق سوپ خوری
    شکر۲ قاشق سوپ خوری
    پنیر خامه( در دمای اتاق) ۴۸۰ گرم
    شیر ( غلیظ شده شیرین)۴۵۰ گرم

    آب لیمو یک و نیم فنجان
    پوست لیمو ترش یک وتیم قاشق چایی خوری
    عصاره وانیل یک و نیم قلشق چایی خوری

    طرز تهیه:
    بیسکوییت ها را کاملا خورد و مانند پودر کنید( یا در غذا ساز یا در یک پلاستیک با وردنه له کنید)
    خورده بیسکوییت را در یک کاسه بریزید و کره اب شده و شکر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یک دست بشه.
    مخلوط بیسکوییت را کف و دور به انداز ۶ سانت درقالب گرد ۲۲ سانتی پهن کنید.می تونید با کف دست خوب فشارش بدید تا منجسم بشه
    روی لایه بیسکوییت را با سلفون خوب بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه داخل یخجال قرار دهید .
    در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را خوب بزنید تا یک دست و نرم شود سپس شیر غلیظ شده را به آن اضافه کنید. آب لیمو ترش، پوست لیمو ترش و وانیل بهش اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود.
    مخلوط را روی لایهه بیسکوییتی بریزید .
    میتونید لا به لای نخلوط پنیری نسوه هایی چون توت فرنگی قرار بدید .
    قالب رو برای حداقل سه ساعت یا یک شبانه روز داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه و خودشو بگیره.
    بعد دور چیز کیک رو با قاشق تمیز باز کنید و آهسته اونو ا قالب بیرون بیارید
    نکته( بهتره از قالب کمربندی استفاده کنید یا. کف ظرف را تا بیرون ظرف کاغد روغنی بندازین تا برای بیرون اوردنش کنار های کاغد را بکشید تا چیز کیک بیرون بیاد)
    روی چیز کیک رو میتونی با میوه تزیین کنین یا وقتی خوب لایه روش سفت شد یه ژله اماده شده و خنک شده رو روش بریزید و بذارید خودشو بگیره و بعد سرو کنید .
    نوش جان
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    کیک زبرا دو رنگ:
    پودر کاکائو
    ۳ قاشق غذا خوری
    بیکینگ پودر
    ۱ قاشق غذا خوری
    وانیل‏
    ۱ قاشق چای خوری
    ماست‏ (یا شیر)
    ۱ لیوان
    آرد سفید
    ۲ لیوان
    روغن
    ۱/۲ لیوان
    شکر
    ۱ لیوان
    تخم مرغ
    ۴-۳ عدد
    طرز تهیه:
    ۱
    درون کاسه تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید حداقل سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.سپس روغن و ماست(یا شیر) را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.
    ۲
    آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.
    ۳
    مایه این کیک نه شله نه سفته.وقتی مایه کیک یکدست شد، به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید.
    ۴
    بهتره دو قسمت رو در دو ظرف یک اندازه بریزید که مساوی بودنشون رو بهتر بتونید متوجه بشید.
    ۵
    ۳ قاشق پودر کاکائو رو به یکی از ظرفها اضافه کنید
    ۶
    و ۳ قاشق آرد هم به ظرف دیگه اضافه کرده مایه هر دو ظرف رو هم بزنید تا کاملا مخلوط بشند.مراقب باشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه.
    ۷
    اضافه کردن آرد رو برای یکی کردن غلظت دو مایه میکنیم. اگه آرد به بخش سفید کیک اضافه نکنیم، در نهایت بخش کاکائویی کیک سنگین تر میشه و پایین کیک جمع میشه و کیک شکلی که باید داشته باشه رو نخواهد داشت.
    ۸
    کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا باروغن چرب کنید ۳ قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک رو در وسط قالب بریزید. میتونید به جای ۳ قاشق غذاخوری مثلا از یک ملاقه استفاده کنید. ولی برای هر دو مایه کیک از قاشق یا ملاقه ی هم اندازه استفاده کنید.
    ۹
    بدون تکون دادن قالب ۳ قاشق از مایه کاکائویی رو درست وسط مایه ساده بریزید.مکث نکنید و همینطور یکی در میون از مایه های کیک وسط قسمت قبلی بریزید.
    ۱۰
    اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه.مقدار کیک نباید از ۳/۴ (سه چهارم) قالب بیشتر باشد.
    ۱۱
    بعد از اینکه همه ی مایه کیک رو به صورت یکی در میون در قالب ریختید، میتونید با یه خلال دندون روش طرح ایجاد کنید.
    ۱۲
    به این صورت که از مرکز کیک خلال دندون رو به سمت بیرون بکشید و یا برعکس.
    ۱۳
    یا اینکه یکی در میون از مرکز به بیرون، و از بیرون به مرکز بکشید تا طرح قشنگی روش ایجاد بشه.
    ۱۴
    میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته باشید.
    ۱۵
    قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید.
    ۱۶
    میتونید سر ۳۰ دقیقه کیک رو چک کنید.
    ۱۷
    ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر یا مایکروفر رو باز نکنید.
    ۱۸
    بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.
    ۱۹
    کیک را پس از اماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.
    مقدار شکر رو میتوانی تا یک لیوان نیم هم بریزید.
    این کیک را توی قابلمه هم میتوان پخت که فقط کف قابلمه رو کمی چرب میکنید و روی شعله خیلی ملایم زیر قابلمه شعله پخش کن میذارید و روی در قابلمه دمکنی میذارید تا عرق در قابلمه روی کیک را خیس نکند
    نوش جان
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    روش فرم دادن خامه قنادی:

    فرم دادن خامه قنادی منجمد یکی از آسان ترین روش های درست کردن خامه فرم گرفته است. این روش به فرم دادن خامه با خامه قنادی آماده مربوط می شود و نیازی به تهیه مواد اولیه ندارد. خرید خامه فرم گرفته آماده در بازار کار را برای شما آسان تر می کند و طرز تهیه خامه کیک رو آسان تر می کند. اولین نکته که باید در خرید خامه قنادی به آن توجه کنید علاوه بر قیمت خامه فرم گرفته آماده ، میزان چربی خامه قنادی است. هر چه درصد چربی خامه قنادی بیشتر باشد به فرم گرفتن خامه بیشتر کمک می کند. لذا خامه قنادی بخرید که بالای 30 درصد چربی داشته باشد. روش نگهداری خامه قنادی قرار دادن آن در فریزر است. هنگام مصرف مقدار مورد نیاز از آن را که میخواهید فرم دهید داخل یخچال بگذارید تا یخ آن به آرامی آب شود. هنگامی که اطراف خامه قنادی آب شد و وسط آن یخ باقی ماند، خامه قنادی آماده فرم دهی است. از نکاتی که قبل از هم زدن خامه قنادی باید رعایت کنید مربوط به پره های همزن و ظرفی است که برای خامه فرم گرفته انتخاب می کنید. فرقی نمی کند فرم دادن خامه قنادی با همزن برقی را انتخاب می کنید یا فرم دادن خامه قنادی با همزن دستی. در هر دو صورت باید پره های همزن شما کاملا سرد و عاری از هر گونه چربی باشد. همچنین انتخاب ظرفی که برای فرم دادن به خامه از آن استفاده می کنید نیز علاوه بر سرد بودن آن مهم است. بهتر است از ظرف فلزی یا چینی برای فرم دادن خامه استفاده کنید زیرا سرما را بیشتر نکه می دارد و به خامه منتقل می کند. همچنین ظروف پلاستیکی با جذب چربی خامه از فرم گرفتن خامه جلوگیری می کند و علاوه بر آن، چربی به خوبی از این ظروف پاک نمی شود. درست است که خامه فرم گرفته رو میشه در فریزر نگه داشت و دوباره از آن استفاده کرد اما این خامه برای کیک و شیرینی به عنوان روکش گزینه ی مناسبی نخواهد بود. پس اگر خامه کیک شل شد چه کنیم ؟ می توانید خامه فرم گرفته نشده را در ظرف در دار بریزید و در فریزر نگهداری کنید و از آن در انواع دسر یا بستنی خامه ای استفاده کنید.
    هنگام هم زدن خامه قنادی دمای خامه قنادی بسیار اهمیت دارد. اگر خامه قنادی گرم و آبکی و شل باشد فرم نمی گیرد. همچنین خامه اگر خیلی سرد باشد نیز در فرم گرفتن مشکل ایجاد خواهد کرد. پس اگر می پرسید چرا خامه فرم گرفته شل میشود یکی از دلایلش می تواند همین مسئله باشد. خامه ای که از قبل از فریزر در آوردید و در یخچال قرار دادید را در ظرف بریزید و دو دقیقه با دور کند بزنید تا خامه همگن و یکدست شود و 10 دقیقه با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد و رد پره های همزن روی آن بماند. شاید بپرسید جای پره روی قسمت رویی خامه ظاهر شد پس علت شل شدن خامه فرم گرفته چیست؟
    به هم زدن ادامه دهید. میزان همزدن شما باید به اندازه ای باشد که نه تنها قسمت رویی خامه بلکه کل خامه سفت شود و وقتی ظرف خامه را بر می گردانید خامه تکان نخورد. البته فرم دادن خامه قنادی بدون همزن برقی نیز امکان پذیر است و اگر همزن برقی ندارید می توانید فرم گرفتن خامه قنادی با همزن دستی را نیز امتحان کنید. فرم دادن خامه قنادی با چنگال نیز امکان پذیر است و تنها ممکن است زمان بیشتری ببرد. فرم دادن خامه قنادی با مخلوط کن نیز امکان پذیر بوده و حتی می توان گفت خامه فرم گرفته با مخلوط کن از سایر انواع خامه فرم گرفته سفت تر خواهد شد.
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    ادامه فرم دادن خامه و نکات آن
    فرم دادن خانه قنادی:
    از نکاتی که بعد از فرم گرفتن خامه باید به آن توجه کرد مصرف فوری خامه قنادی فرم گرفته است. بعد از فرم گرفتن خامه قنادی بلافاصله آن را برای فیلینگ و کاور کیک و شیرینی استفاده کنید تا انسجام و رنگ خود را از دست ندهد و شل نشود. اگر احساس می کنید زمان خامه کشی کیک با خامه قنادی ممکن است طول بکشد می توانید بقیه خامه فرم داده رو در یخچال به مدت کوتاه نگهداری کنید. اگر خامه را بیش از حد زدید و حس کردید خامه فرم گرفته برای آستر کشی کیک زیاد سفت است و مناسب نیست می توانید برای نرم شدن خامه قنادی به ازای 1 کیلو خامه فرم گرفته سفت شده، یک قاشق خامه قنادی منجمد که هنوز فرم داده نشده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. می توانید بعد از فرم گرفتن خامه با افزودن شکلات و یا رنگ های خوراکی و رنگ کردن خامه آن را زیباتر کنید. برای رنگ کردن خامه رنگ خوراکی را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و بعد به خامه اضافه کنید زیرا در صورت گرم بودن می تواند باعث شل شدن خامه بشود. همچنین برای تهیه خامه شکلاتی نیز می توانید به ازای هر کیلو خامه قنادی 70 گرم پودر کاکائو مرغوب الک شده به خامه فرم گرفته اضافه کنید. استفاده از پودر کاکائو با کیفیت می تواند علاوه بر طعم بهتر خامه به تیره نشدن رنگ آن نیز کمک کند.

    اگر خامه فرم گرفته شل شد چه کنیم؟؟

    استفاده از خامه قنادی آماده شل شدن خامه را به حداقل می رساند اما همچنان این امکان وجود دارد که به هر دلیل خامه فرم گرفته شده نیز شل شود. لذا استفاده از پودر خامه یک روش سفت کردن خامه است که می تواند از شل شدن خامه قنادی جلوگیری کند. خامه فرم گرفته با پودر خامه این اطمینان را به شما می دهد که خامه شما به راحتی شل نخواهد شد. برای فرم دادن خامه با پودر خامه نیز می توانید پودر قند و پودر خامه را به اندازه ی یک پیمانه با هم مخلوط کنید. سپس یک پیمانه شیر یا خامه به آن ها اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه و سپس حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم بزنید. فرم دادن خامه با پودر خامه باعث می شود خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده شود. خامه فرم گرفته با پودر ژلاتین و یا خامه فرم گرفته با پنیر ماسکارپونه نیر از دیگر روش سفت کردن خامه است که می توانید امتحان کنید
     

    ^M.Sajdeh.76

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2020/07/26
    ارسالی ها
    1,650
    امتیاز واکنش
    7,439
    امتیاز
    646
    محل سکونت
    تهران
    کیک سیب.
    مواد لازم

    آرد
    ۲ پیمانه
    تخم مرغ
    ۳ عدد
    ماست‏
    ۱ پیمانه
    سیب
    ۳ عدد
    کره
    ۵۰ گرم
    روغن مایع
    ۱/۲ پیمانه
    وانیل‏
    ۱/۲ قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر
    ۱ قاشق غذا خوری
    پودر دارچین
    ۱ قاشق چای خوری سرپر
    شکر
    ۱ پیمانه
    طرز تهیه:
    ۱
    کره را آب کنید و در ظرفی بریزید و شکر و روغن مایع را بهش اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا رنگش روشن شود.
    ۲
    بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کمی با همزن بزنید بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل و نصف پودر دارچین را هم اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
    ۳
    ماست را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
    ۴
    آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم کم به موادتان اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید اگه هنوز گلوله های آرد باز نشدن یک دقیقه با دور کند همزن برقی هم میتوانید بزنید تا مواد یکنواخت شوند.
    ۵
    قالب را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید (قالب من قطرش ۲۴ سانت بود) مواد کیک را داخل قالب بریزید.
    ۶
    سیبها را از قبل بشورید و اگر خواستید پوست بگیرید و بعد اسلایس کنید اسلایسها نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک باشند.
    ۷
    مواد کیک را داخل قالب بریزید چون مواد این کیک کمی سفت هست با لیسک مواد را خوب پهن کنید و اسلایسهای سیب را روی کیک بچینید از قسمت بیرونی قالب شروع کنید و اسلایسها را بچینید طوری که هر اسلایس از نیمه اسلایس قبلی شروع شود و اسلایسها بهم تکیه دهند،اسلایسهای مرکزی بهتره کمی نازکتر باشند تا بشه بهشون شکل داد و به شکل گل در آورد.
    ۸
    بعد از اینکه تمام اسلایسها را چیدید بقیه پودر دارچین و یک قاشق چایخوری پودرقند را روی سیبها الک کنید و قالب را داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید.
    ۹
    حدود ۵۰ دقیقه الی یکساعت طول میکشد تا این کیک بپزد، بهتره بعد از ۵۰ دقیقه با خلال دندان تست کنید بعد از اینکه کیک پخت دو الی سه دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی کیک هم طلایی شود.
    نوش جان
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا