- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزهترین و پرطرفدارترین سوپهاست. این سوپها معمولا سوپهای مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این قاعده مستثنا نیست. این خوراک میتواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو شود.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
روش تهیه:
۱- جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آبجوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.
۲- کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.
۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آبجوش اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.
نکات آشپزی:
۱ - به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم میتوانید استفاده کنید.
۲ - به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت میتوانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت میشود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.
۳ - جو پرک را زیاد نپزید، چون در سوپ له میشود.
۴ - اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایهتر میشود.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
- جو پرک: ۱۰۰ گرم، خیسانده
- هویج متوسط: یک عدد، رنده شده
- کتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز
- آب مرغ: ۳ پیمانه
- کره: ۶۰ گرم
- آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
- شیر: نیم لیتر
- خامه: ۱۰۰ میلیلیتر
- جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
![2079600_674.jpg](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/4/1/2079600_674.jpg)
![1493928_729.jpg](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1396/9/9/1493928_729.jpg)
روش تهیه:
۱- جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آبجوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.
۲- کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.
۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آبجوش اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.
نکات آشپزی:
۱ - به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم میتوانید استفاده کنید.
۲ - به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت میتوانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت میشود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.
۳ - جو پرک را زیاد نپزید، چون در سوپ له میشود.
۴ - اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایهتر میشود.