- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز شیرین, گوجه فرنگی, فلفل قرمز و ریحان, طعم واقعی غذاهای مدیترانه ای را دارد. اگر با نان زیتونی گرم میل شود, بسیار دلچسب خواهد بود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- فلفل دلمه ای قرمز , دانه گرفته و خرد شده : 255 گرم
- پیاز , خرد شده : 1 عدد
- سیر له شده : 2 حبه
- فلفل سبز چیلی , خرد شده : 1 عدد
- پوره گوجه فرنگی صاف شده : 300 میلی لیتر
- عصاره سبزیجات : 600 میلی لیتر
- ریحان بازل , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
- برگ های جوان ریحان بازل تازه جهت تزیین : مقداری
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![947384_469.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/5/16/947384_469.jpg)
طرز تهیه:
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. فلفل ها را به همراه پیاز , سیر و فلفل سبز در یک قابلمه بزرگ بریزید و گوجه فرنگی صاف شده و عصاره سبزیجات را به آن ها اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند , مواد را خوب هم بزنید .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. حرارت را کم نمایید تا به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشد و بپزد تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند . آن را آبکش نمایید . آب و سبزیجات را جداگانه کنار بگذارید .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. سبزیجات را با فشار پشت یک قاشق از صافی رد نموده یا می توانید درون مخلوط کن یا غذاساز مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. پوره سبزیجات را همراه با آب سبزیجات که کنار گذاشته بودید به یک قابلمه تمیز برگردانید . ریحان را اضافه نمایید و حرارت دهید تا سوپ داغ شود . سوپ را با شاخه های ریحان تزیین نموده و سرو نمایید .
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]توصیه سرآشپز :
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]این سوپ خوشمزه و زیبا خواهد شد , اگر سرد و به همراه 150 میلی لیتر ماست طبیعی که به شکل مارپیچ روی آن ریخته شده , تزیین و سرو گردد .
[/BCOLOR]