طرز تهیه شیرینی نارنجک

  • شروع کننده موضوع *samira*
  • بازدیدها 146
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*samira*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/08/05
ارسالی ها
4,268
امتیاز واکنش
3,891
امتیاز
546
محل سکونت
زیر آسمان آبی خاکستری
مواد لازم:
آرد=200 گرم
تخم مرغ=4-5 عدد
روغن=2 قاشق سوپخوری
آب=یک و یک دوم فنجان
شکر=یک قاشق سوپخوری
وانیل=2/1 قاشق چایخوری
نمک=2/1 قاشق چایخوری
پودر قند=3/2 فنجان
خامه=250 گرم


طرز تهیه:
آب، نمک، شکر و روغن را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یکدفعه در آب در حال جوش می ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف می چسبانیم تا کمی خنک شود . خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها را به تدریج اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سینی فر را چرب کرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و خمیر را به شکل گرد بزرگ یا کوچک در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه بالای پنجره فر با درجه حرارت 400 درجه به مدت 30- 25 دقیقه قرار می دهیم تا نان ها پف کرده و طلایی شوند. خامه را با وانیل و پودر قند آماده می کنیم و پس از خنک شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می کنیم.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا