۱۰نکته کلیدی کیک پزی

  • شروع کننده موضوع *samira*
  • بازدیدها 160
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*samira*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/08/05
ارسالی ها
4,268
امتیاز واکنش
3,891
امتیاز
546
محل سکونت
زیر آسمان آبی خاکستری
نکات کلیدی برای پخت کیک
1 – قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.


2 – مواد را قبل از شروع پختن کیک کاملا اندازه گیری کنید .


3 – آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند


4 – بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید


5 – برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.




نکات کلیدی برای پخت کیک (موفق باشی)
6 – سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.


7 – اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.


8 – برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.


9 – هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.


10 – اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
5
بازدیدها
96
بالا