از آن جايي كه پسته حاوي آهن فراوان قابل جذب است، بنابراين مصرف آن در درمان كم خوني ناشي از فقر آهن بسيار مفيد مي باشد. به گزارش ايسنا، مغز پسته حاوي ماده اي نيروزا و سرشار از مواد پروتئيني، چربي ها، ويتامين ها و املاح است. ارزش غذايي پسته به نسبت ساير آجيل ها و نيز مواد پروتئيني همانند گوشت، شير، تخم مرغ و نيز حبوبات در خور اهميت است. مغز پسته در بين بيش از دويست ماده خوراكي شامل انواع آجيل ها، حبوبات، سبزي ها، ميوه هاي خشك و تر، لبنيات، انواع گوشت و دهها نوع خوراكي ديگر بيشترين ميزان آهن قابل جذب بدن را داراست . روغن پسته، مايعي زرد و زلالي است كه از عصاره مغز پسته به دست آمده و داراي خواص غذايي و درماني است، از جمله خواص درماني پسته مي توان به موارد زير اشاره كرد: تقويت قلب و حافظه، تقويت معده، درمان اسهال به خصوص از طريق استفاده از پوست سبز پسته، تقويت لثه و درمان جوش هاي دهان، خوشبويي دهان و درمان ريزش موي سر.