خواص خوراکی‌ها مصرف پسته سبب تقويت قلب، حافظه و درمان كم خوني مي شود

  • شروع کننده موضوع KIMIA_A
  • بازدیدها 137
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

KIMIA_A

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/06/01
ارسالی ها
3,446
امتیاز واکنش
25,959
امتیاز
956
سن
22
محل سکونت
تهران
از آن جايي كه پسته حاوي آهن فراوان قابل جذب است، بنابراين مصرف آن در درمان كم خوني ناشي از فقر آهن بسيار مفيد مي باشد. به گزارش ايسنا، مغز پسته حاوي ماده اي نيروزا و سرشار از مواد پروتئيني، چربي ها، ويتامين ها و املاح است. ارزش غذايي پسته به نسبت ساير آجيل ها و نيز مواد پروتئيني همانند گوشت، شير، تخم مرغ و نيز حبوبات در خور اهميت است. مغز پسته در بين بيش از دويست ماده خوراكي شامل انواع آجيل ها، حبوبات، سبزي ها، ميوه هاي خشك و تر، لبنيات، انواع گوشت و دهها نوع خوراكي ديگر بيشترين ميزان آهن قابل جذب بدن را داراست . روغن پسته، مايعي زرد و زلالي است كه از عصاره مغز پسته به دست آمده و داراي خواص غذايي و درماني است، از جمله خواص درماني پسته مي توان به موارد زير اشاره كرد: تقويت قلب و حافظه، تقويت معده، درمان اسهال به خصوص از طريق استفاده از پوست سبز پسته، تقويت لثه و درمان جوش هاي دهان، خوشبويي دهان و درمان ريزش موي سر.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
628
بالا