گلستان معرفی شهر رامیان

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
حلوا برنجی به سبک اهالی شهرستان رامیان، تاتار چورک (نوعی شیرینی ترد)، کَسمَک (نوعی شیرینی که همراه با چای سرو می‌ شود؛ در آن از گردو، کنجد، شکلات و یا وانیل بهره می‌ جویند)، مَت (نوعی شیرینی ویژه ایام سرد سال بخصوص شب یلدایی که از کنجد، عسل، گردو و دیگر مغزها تهیه می ‌شود)، نون کُماج (نوعی نان شبیه کیک که در خاکستر پخته می ‌شود)، پامبلی چُورک (مشابه کماج اما پیرامون آن برگ‌ های گیاهی پهن برگ موسوم به «پامبلی» است. همچنین از شیر تازه گاو و کره فراوان حیوانی حاصل از شیر گاو تهیه می‌ گردد)، نون گردویی (شکل خمیر آن شبیه تورشو چورک بوده و شبیه پاکت نامه است اما محتوای آن سیاه دانه، کنجد و گردوی آسیاب شده است). نون خرمایی (ریشه این نوع شیرینی به درختان خرمای شهر باستانی جرجان یا گرگان امروزی بازمی ‌گردد. پیش از حمله مغولان در دشت گرگان خرما کشت می ‌شد)، نوشیدنی ترشی چالی (رب انار محلی، آب خنک، شکر و نعنا/پونه خشک، این نوشیدنی به عنوان دسر بعد از ناهار و تابستان سرو می ‌شود). شایان ذکر است که رامیانیها به جای پلو از واژه آش استفاده می کنند که مانند دیگر نقاط شمال ایران به انواع گوناگونی طبخ می گردد.

بهترین زمان بازدید: بهار و تابستان
 
  • پیشنهادات
  • برخی موضوعات مشابه

    بالا