شهری با ۲۲۰ نوع خوراک محلی متفاوت!
اولین سوالی که برای هرکدام از ما ممکن است به وجود بیاید، این است که چرا رشت؟! به نظر میرسد دلیل نام گذاری رشت به عنوان شهر خلاق در حوزه غذا، وجود ۲۲۰ نوع خوراک محلی متفاوت و بسیار خوشمزه است. در ضمن نوع اقلیم محلی و طبیعت خاص گیلان که دارای مناطق جلگهای، کوهستانی و دریایی است باعث رشد گیاهان محلی و خاص در این استان شده است.
این تنوع، محلی مناسب را برای زندگی حیوانات مختلف بهوجود آورده که خود عاملی برای تنوع غذایی در رشت و استان گیلان شده است. حیوانات مختلف دریایی و انواع ماهیها از جمله ماهی سفید، کولی، کیلکا و... همچنین پرندگانی مثل خوتکا (نوعی مرغابی وحشی)، ترنگ (قرقاول)، اردک و غاز در گیلان وجود دارند.
تنوع اقلیم و محیط باعث شده غذاها، چاشنیها، نانها و شیرینیهای متنوع محلی در قسمتهای مختلف گیلان پخته شود. از شرق تا غرب و از جنوب تا شمال این استان، غذاهای مخصوص به خودشان را دارند که بیشتر برپایه سبزیهای مخصوص آن منطقه پخته میشوند.
اولین سوالی که برای هرکدام از ما ممکن است به وجود بیاید، این است که چرا رشت؟! به نظر میرسد دلیل نام گذاری رشت به عنوان شهر خلاق در حوزه غذا، وجود ۲۲۰ نوع خوراک محلی متفاوت و بسیار خوشمزه است. در ضمن نوع اقلیم محلی و طبیعت خاص گیلان که دارای مناطق جلگهای، کوهستانی و دریایی است باعث رشد گیاهان محلی و خاص در این استان شده است.
این تنوع، محلی مناسب را برای زندگی حیوانات مختلف بهوجود آورده که خود عاملی برای تنوع غذایی در رشت و استان گیلان شده است. حیوانات مختلف دریایی و انواع ماهیها از جمله ماهی سفید، کولی، کیلکا و... همچنین پرندگانی مثل خوتکا (نوعی مرغابی وحشی)، ترنگ (قرقاول)، اردک و غاز در گیلان وجود دارند.
تنوع اقلیم و محیط باعث شده غذاها، چاشنیها، نانها و شیرینیهای متنوع محلی در قسمتهای مختلف گیلان پخته شود. از شرق تا غرب و از جنوب تا شمال این استان، غذاهای مخصوص به خودشان را دارند که بیشتر برپایه سبزیهای مخصوص آن منطقه پخته میشوند.