میت بال نروژی با سس زرشک و گردو

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 177
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
با احتمال زیاد می توان گفت که همه ایرانی ها کوفته تبریزی را تجربه کرده اند. اما مردم کشورهای دیگر هم از این نعمت ی نصیب نمانده اند. نروژی ها همین کوفته ما را کمی متفاوت تر درست می کنند.

653958_859.jpg


مواد لازم:


  • گوشت چرخ کرده 350 گرم
  • تخممرغ 1 عدد
  • آرد سوخاری 3 قاشق سوپخوری
  • پیاز رنده شده یک عدد
  • زردچوبه، فلفل، سیر و نمک مجموعا یک قاشق مرباخوری
  • زرشک 4/1 پیمانه
  • گردوی خرد شده 4/1 پیمانه
  • روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
  • پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
  • آب جوش 2 پیمانه

روش تهیه:

1. گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، تخممرغ و ادویهها را به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا گوشت کاملا چسبندگی لازم را به دست آورد.

2. سپس در آخر آردسوخاری را اضافه کنید و مجددا 3 دقیقه ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود. از مواد به اندازه یک فندق برداشته و کاملا گرد کنید.

3. زرشک، گردو و پیاز سرخ شده را با روغن 2 دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد؛ میت بالها را درون آن انداخته و به مدت 40 دقیقه بپزید تا کوفته نروژی شما پخته و سس غلیظ شود. سپس درون ظرف موردنظر سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا