پاستا با گوشت دودی

  • شروع کننده موضوع ANDREA
  • بازدیدها 207
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

ANDREA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/15
ارسالی ها
4,712
امتیاز واکنش
68,494
امتیاز
976
سن
22
مواد لازم برای پاستا با گوشت دودی دودی

پاستا (پنه یا کاوتاپی یا ریگاتونی) 480 گرم
پنکتا (گوشت دودی، یک تکه ضخیم، متوسط خرد شده) 120 گرم
عصاره گوشت 1/3 فنجان
سس مارینارا (آماده یا خانگی) 1 و نیم فنجان
خامه زده شده (پر چرب) نصف فنجان
پنیر پارمزان برای سرو کردن

%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA.jpg



یک قابلمه آب و نمک را روی شعله زیاد جوش بیاورید.
یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و پنکتای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
زمانی که پنکتا سرخ شد، عصاره گوشت را به تابه اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید تا حجم آن نصف شود.
سس مارینارا را به تابه اضافه کنید سپس خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید.
شعله را کم کنید و بگذارید سس 10 دقیقه آرام بجوشد.
زمانی که سس می جوشد پاستا را در قابلمه آبجوش بریزید و بپزید تا مناسب خوردن شود.
پاستای پخته را آبکش کنید و آن را در تابه سس بریزید و هم بزنید تا به هم آغشته شوند.
روی پاستا پنیر پارمزان بریزید و سرو کنید.


نکته

اگر تابه ی نچسب ندارید در یک تابه ی معمولی 2 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک بریزید و به کار خود ادامه بدهید.

%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا