- عضویت
- 2017/01/15
- ارسالی ها
- 4,712
- امتیاز واکنش
- 68,494
- امتیاز
- 976
- سن
- 22
مواد لازم برای پاستا با گوشت دودی دودی
پاستا (پنه یا کاوتاپی یا ریگاتونی) 480 گرم
پنکتا (گوشت دودی، یک تکه ضخیم، متوسط خرد شده) 120 گرم
عصاره گوشت 1/3 فنجان
سس مارینارا (آماده یا خانگی) 1 و نیم فنجان
خامه زده شده (پر چرب) نصف فنجان
پنیر پارمزان برای سرو کردن
یک قابلمه آب و نمک را روی شعله زیاد جوش بیاورید.
یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و پنکتای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
زمانی که پنکتا سرخ شد، عصاره گوشت را به تابه اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید تا حجم آن نصف شود.
سس مارینارا را به تابه اضافه کنید سپس خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید.
شعله را کم کنید و بگذارید سس 10 دقیقه آرام بجوشد.
زمانی که سس می جوشد پاستا را در قابلمه آبجوش بریزید و بپزید تا مناسب خوردن شود.
پاستای پخته را آبکش کنید و آن را در تابه سس بریزید و هم بزنید تا به هم آغشته شوند.
روی پاستا پنیر پارمزان بریزید و سرو کنید.
نکته
اگر تابه ی نچسب ندارید در یک تابه ی معمولی 2 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک بریزید و به کار خود ادامه بدهید.
پاستا (پنه یا کاوتاپی یا ریگاتونی) 480 گرم
پنکتا (گوشت دودی، یک تکه ضخیم، متوسط خرد شده) 120 گرم
عصاره گوشت 1/3 فنجان
سس مارینارا (آماده یا خانگی) 1 و نیم فنجان
خامه زده شده (پر چرب) نصف فنجان
پنیر پارمزان برای سرو کردن
![%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA.jpg](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/3674_pics/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA.jpg)
یک قابلمه آب و نمک را روی شعله زیاد جوش بیاورید.
یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و پنکتای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
زمانی که پنکتا سرخ شد، عصاره گوشت را به تابه اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید تا حجم آن نصف شود.
سس مارینارا را به تابه اضافه کنید سپس خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید.
شعله را کم کنید و بگذارید سس 10 دقیقه آرام بجوشد.
زمانی که سس می جوشد پاستا را در قابلمه آبجوش بریزید و بپزید تا مناسب خوردن شود.
پاستای پخته را آبکش کنید و آن را در تابه سس بریزید و هم بزنید تا به هم آغشته شوند.
روی پاستا پنیر پارمزان بریزید و سرو کنید.
نکته
اگر تابه ی نچسب ندارید در یک تابه ی معمولی 2 قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک بریزید و به کار خود ادامه بدهید.
![%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA.jpg](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/3675_pics/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA.jpg)
آخرین ویرایش توسط مدیر: