مرغ آرام پز با مزه پیاز قرمز و هویج

  • شروع کننده موضوع ANDREA
  • بازدیدها 179
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

ANDREA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/15
ارسالی ها
4,712
امتیاز واکنش
68,494
امتیاز
976
سن
22
مواد لازم برای مرغ ارام پز با مزه پیاز قرمز و هویج
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
هویج 8 عدد متوسط
سرکه سفید 3/4 پیمانه
عسل 1 قاشق غذاخوری
%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D9%BE%D8%B2.jpg

از قبل فر را با دمای 167 درجه سانتی گراد گرم کنید. در قابلمه ای بزرگ روغن زیتون را با دمای بالا داغ کنید. بر روی قطعه های مرغ نمک و فلفل بپاشید و آن ها را از طرف پوست در قابلمه قراردهید و حدود 8 دقیقه بپزید تا پوست آن ها قهوه ای و ترد شوند. تکه های مرغ را بچرخانید و 2 دقیقه دیگر بپزید. مرغ ها را در بشقابی قرار دهید و کنار بگذارید.

رو به بالا). پیاز خلال شده و هویج قطعه شده را در قابلمه ریخته و حدود 5 دقیقه بپزید ،تا پیاز طلایی روشن شود. مواد را ،مداوم هم بزنید. سرکه و عسل را به مواد اضافه کنید و به نقطه جوش برسانید. مواد را با قاشق چوبی به هم بزنید وقسمت های قهوه ای شده را نیز با سایر مواد هم بزنید.

مرغ ها را به قابلمه برگردانید، سمت پوست پایین باشد. 1 پیمانه آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سپس روی آن را بپوشانید و در فر قراردهید و برای حدود 35 دقیقه بپزید، تا زمانیکه مرغ ها مغز پخت شوند و مواد مایع آن کم شود. پیش از سرو روی آن جعفری خرد شده بپاشید.


نکات

1- برای این دستور، به یک عدد مرغ کامل (حدود یک و نیم کیلو تا یک کیلو و 700 گرم)، که 8 قطعه شده نیاز دارید. برای قطعه کردن مرغ استخوان پشتی را با قیچی آشپزخانه بریده و درآورید. بعد با استفاده از یک چاقوی تیز سـ*ـینه را نصف کرده و ران ها و پاهای مرغ را از سـ*ـینه و بال ها جدا کنید.

2- برای این دستور، پیازقرمز (یا بنفش) را درشت خلال کنید (برش های حدودا یک سانت و نیمی).

3- برای این دستور، هویج ها را به قطعات 5 تا 6 سانتی نسبتاً درشت برش دهید.

%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D9%BE%D8%B2.jpg
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا