کوکو خورها؛ كوكوی گل كلم هم رسید

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 221
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
با استفاده از گل كلم، انواع و اقسام غذاها شامل خورش، سوپ، خوراك و همچنين كوكو را ميتوانيد بپزيد؛ البته به شرط آنكه طعم و بوي كلم را دوست داشته باشيد. در ضمن، طبخ هر كدام از غذاهاي نامبرده شده با گلكلم، روشهاي متعددي دارد؛ در اينجا يكي از اين دستور غذاها براي پخت كوكو ارائه شده است.


527623_564.jpg


مواد لازم برای 4 نفر


  • 500 گرم گلكلم پاك شده
  • 8 عدد تخممرغ
  • 300 گرم هويج
  • 300 گرم سيبزميني
  • 3 عدد پياز متوسط
  • 3 عدد گوجهفرنگي متوسط
  • 2 /1 ق چ سرخالي پودر زعفران
  • 3 عدد فلفل دلمهاي
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا گلكلمها را بشوييد و در سبدي بريزيد تا آب اضافي آنها خارج شود، سپس آنها را خرد كنيد.

2. در يك قابلمه مقداري آب ريخته و روي حرارت اجاق گاز قرار دهيد. سپس كمي نمك به آن اضافه كنيد. بعد از جوش آمدن آب، گلكلمهاي خرد شده را داخل قابلمه بريزيد، در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گلكلمها نيمپز شوند؛ سپس آنها را آبكش كنيد.

3. پيازها را پوست بگيريد و خلالي خرد كنيد. سپس در يك تابه مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود. حالا پيازها را داخل تابه بريزيد و تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند.

4. در اين فاصله، هويجها را بعد از پوست كندن نگيني خرد كنيد. فلفل دلمهايها را شسته و تخم آنها را خارج كرده و به صورت ريز خرد كنيد. حالا سيبزمينيها را هم بشوييد و بعد از پوست گرفتن، به صورت نگيني خرد كنيد. هر كدام از اين مواد خرد شده را در ظرفهاي جداگانه آماده نگه داريد.

5. در اين مرحله، ابتدا هويجهاي خرد شده را داخل تابه حاوي پياز داغ بريزيد و همراه با پياز، كمي تفت دهيد. سپس سيبزمينيها را هم اضافه كرده و بعد از حدود يك ربع فلفل خرد شده را هم بيفزاييد و اجازه دهيد تا اين سبزي هم تفت داده شوند.

6. كاسه بزرگي آماده كنيد و ابتدا تخممرغها را در آن بشكنيد. سپس نمك، فلفل و زعفران را به آن اضافه كنيد و توسط چنگال آنقدر بزنيد تا مايه تغييررنگ پيدا كند.

7. مخلوط پياز، سيبزميني، هويج و فلفل تفت داده شده را خوب با هم مخلوط كنيد. سپس آن را به مواد داخل كاسه (مايه تخممرغي) اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

8. پوست گوجهفرنگيها را بكنيد و آنها را فيله كنيد؛ سپس به صورت نگيني خرد كرده و به مواد فوق اضافه كنيد. به اين ترتيب، مايه كوكو براي سرخ كردن آماده ميشود. حالا تابه نچسب مناسبي آماده كرده و مقداري روغن داخل آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود.

9. وقتي روغن داغ شد، مايه كوكو را داخل تابه بريزيد و سطح آن را صاف كنيد. در تابه را بگذاريد و اجازه دهيد كوكو به مدت 15 تا20دقيقه روي شعله كم اجاق گاز حرارت ببيند تا خودش را كمي بگيرد.

10. بعد از گذشت اين مدت، يك شعله پخشكن زير تابه بگذاريد و به مدت 30 دقيقه صبر كنيد تا زير كوكو سرخ شود. براي سرخ شدن طرف ديگر كوكو يا آن را مثل كوكوي سبزي برش دهيد و هر برش را به صورت جداگانه برگردانيد يا اينكه روي دهانه تابه، سيني گرد بگذاريد و پس از برگرداندن كوكو، دوباره آن را به داخل تابه انتقال دهيد؛ به اين ترتيب دو طرف كوكو مانند تهچين به صورت درسته سرخ ميشود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا