کیک شکلاتی آلمانی

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم برای کیک شکلاتی آلمانی
پودر کیک شکلاتی 455 گرم
پودر پودینگ شکلاتی 100 گرم
تخم مرغ بزرگ 4 عدد
خامه ترش 1 فنجان
آب گرم نصف فنجان
روغن مایع نصف فنجان
پودر اسپرسو 2 ق غ + 1 ق غ آب
شکلات چیپسی 1 و نیم فنجان

مواد لازم برای مواد میانی و رویه


زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 1 فنجان
نمک یک چهارم ق چ
کره نرم شده 8 ق غ
خامه پرچرب 1 فنجان
عصاره وانیل 1 ق چ
گردوی خرد شده 1 و نیم فنجان
پودر یا چیپس شیرین نارگیل 2 فنجان
%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg

طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی


فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
دو عدد قالب 22 سانتیمتری را چرب کرده و آرد پاشی کنید.
پودر کیک ، پودینگ ، تخم مرغ ، خامه ، آب ، روغن نباتی و اسپرسو را کاملا با هم ترکیب نمایید. در اخر شکلات چیپسی ها را اضافه نموده و خمیر را در دوقالب به صورت مساوی بریزید.
قالب ها را به مدت 20-25 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار دهید . برای اطمینان از پخت کیک یک عدد خلال دندان را در وسط کیک فرو کنید اگر خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نمایید.
بعد از 20 دقیقه که کیک از حرارت افتاد میتوانید آنها را از قالب خارج نمایید.
برای تهیه مواد میانی زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را با همزن مخلوط نمایید سپس وانیل و کره را به تدریج اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید تا کرم سفتی بدست آید.
این ترکیب را داخل یک ماهیتابه نچسب ریخته و روی حرارت متوسط 15-20 دقیقه مدام هم بزنید تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید وقتی به دمای اتاق رسید گردو و نارگیل را با آنها ترکیب کنید.
با استفاده از یک چاقوی دندانه دار هر دو لایه کیکتان را از وسط نصف کنید تا 4 لایه یک مساوی داشته باشید و روی هر لایه به میزان مساوی از کرم گردویی بکشید و لایه ها را روی هم قراردهید.
%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg


نکات تکمیلی در مورد کیک شکلاتی آلمانی

کیک شکلاتی آلمانی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کیک شکلاتی آلمانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا