کیک شکلاتی موکا

  • شروع کننده موضوع ma98ha
  • بازدیدها 152
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

شما به چه طعم هایی از کیک علاقه دارید

  • شکلاتی

    رای: 0 0.0%
  • میوه ای

    رای: 0 0.0%
  • وانیلی

    رای: 0 0.0%

  • مجموع رای دهندگان
    0

ma98ha

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/03/18
ارسالی ها
243
امتیاز واکنش
1,798
امتیاز
346
سن
26
محل سکونت
مشهد
کیک شکلاتی موکا
ptXB37


مواد لازم

آرد 2 لیوان /شکر 1و 1/3 لیوان/کره 185 گرم /شیر یا آب ولرم 1 لیوان/پودر نسکافه یا پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری/پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری/تخم مرغ 3 عدد/بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری/نمک 1/8 قاشق چایخوری/کره 220 گرم/ آرد 5 قاشق غذاخوری/خامه 1/2 لیوان/شیر 1/2 لیوان/پودر قند 2 لیوان /پودر نسکافه 4 قاشق غذاخوری/پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره که در دمای اتاق نرم شده است و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید ( هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن به مدت 1 دقیقه بزنید ).
مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، پودر کاکائو ، پودر نسکافه یا قهوه ) را مخلوط کنید و روی مایه کیک الک نمایید و همزمان شیر یا آب را اضافه کنید ( کمی آرد و کمی شیر و مجدد کمی آردو کمی شیر تا مواد تمام شوند ) ، مایه کیک را داخل قالب که ته آن کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید و به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید تا بپزد سپس کناری قرار دهید تا خنک شود.

برای تهیه کرم موکا ابتدا آرد را با شیر مخلوط کنید سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه کنید ، مواد را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود.
کره نرم شده در دمای اتاق را 2 دقیقه با همزن بزنید سپس پودر قند و پودر نسکافه را اضافه کنید و مجدد بزنید تا سبک شود ، مخلوط کره را به مخلوط خامه ای که خنک شده است اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم موکا یکدست شود ( در صورت تمایل میتوانید برای سفت تر شدن کرم ، آن را 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید ).

کیک را پس از اینکه خنک شد به 2 یا 4 قسمت برش بزنید ( میتوانید برای داشتن کیک 4 لایه مقدار مواد را 2 برابر کنید و همزمان 2 کیک تهیه کنید و با برش هر کیک به 2 قسمت 4 کیک داشته باشید ).
کرم موکا را با کاردک میان هر لایه کیک قرار دهید ( مقدار استفاده از این کرم سلیقه ای میباشد ، همچنین میتوانید در صورت تمایل مقداری گردوی خرد شده روی کرم موکا بپاشید سپس لایه بعدی کیک را قرار دهید ).
پس از پایان کار روی کیک را با سس شکلاتی پوشش دهید ( میتوانید از کرم موکا هم برای تزیین روی کیک استفاده کنید یا با خامه ، باتر کرم و هر نوع کرمی که دوست دارید روی کیک را پوشش دهید )
کیک اماده را در یخچال بگذارید
y8C3zf
y8C3zf
 

برخی موضوعات مشابه

بالا