«بورانی کنگر» را هم امتحان کنید

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 165
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
«بورانی کنگر» را هم امتحان کنید
وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟ بورانی کنگر هم با کوکوهای مختلف خوشمزه می شود هم با پلوقاطی ها.

مواد لازم:

  • نیم کیلوگرم کنگر پاک شده
  • 2 /1 2 پیمانه ماست
  • 1 بوته سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • 2 /1 پیمانه آب
  • گل سرخ برای تزئین

1257090_797.jpg


طرز تهیه:

1. ابتدا کنگرها را شسته و به صورت نوارهای درشت به طول 5 سانتی متر یا 2 بند انگشت خرد کنید.

2. حبه های سیر را با پوست از هم جدا کرده و در ظرفی حاوی آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعتی خیس بخورد؛ به این ترتیب، پوست آنها به راحتی جدا می شود. پس از این مدت، پوست آنها را کنده و به صورت ریز رنده کنید.

3. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس کنگرهای خردشده را به آن اضافه کنید و داخل روغن تفت دهید. پس از اینکه کنگرها سرخ شد، سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. برای سرخ شدن سیر حدود 3 تا 5 دقیقه زمان کافی است.

4. در مرحله بعد، آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی باقیمانده بخار شود.

5. حالا ماست را اضافه کرده و بگذارید بر اثر حرارت به اصطلاح یک قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش کنید و وقتی که برانی کمی سرد شد، آن را با گل سرخ تزئین کرده و سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  • كنگر ماست جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
  • كنگر ماست را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
88
پاسخ ها
3
بازدیدها
483
پاسخ ها
0
بازدیدها
143
بالا