اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 177
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
اسپاگتی بادمجان پیچ؛ خوراک بقچه ای تابستانی

مواد لازم:

  • بادمجان ۲ عدد
  • سس سالسا ۱ پیمانه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • ماکارونی رشته ای ۱۵۰ گرم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زیتون حلقه ای به مقدار لازم
  • خلال چوبی به تعداد لازم
  • فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
  • پنیر رنده شده به مقدار لازم

مواد سس :

  • گوجه فرنگی ۳ عدد
  • سیر ساطوری شده ۳ حبه
  • روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
  • پیاز درشت ریزخردشده ۱ عدد
  • رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
  • فلفل دلمه ای ریزخردشده ۳ قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
  • پودر اورگانو ۱/۲ قاشق چای خوری

1323518_420.jpg


طرز تهیه:

1-بادمجان‌ها را نازك و طولی ورقه ورقه كرده و با نمک و فلفل مزه‌دار كنيد، بعد با روغن كمي تفت دهيد تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بريزيد تا نرم شود، بعد آبکش کنید.

2-يك ورق بادمجان را روي سطحي پهن كنيد. تعدادي از رشته‌ها را برداريد و مانند شكل تا كنيد، بعد ماكاروني‌هاي تا شده را روي بادمجان گذاشته و شروع كنيد به لوله كردن بادمجان و با خلال دندان لبه‌هاي آن را محكم كنيد.همه بادمجان‌ها را به همين صورت همراه با رشته‌ها لوله كنيد. روی لبه را کمی پنیر و تکه‌ای فلفل دلمه‌ای يا زيتون بگذاريد.

3-در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بريزيد و بادمجان‌ها را روي آن بچينيد. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا غذا آماده شود.

4-سس سالسا: مقداري روغن مایع در تابه بريزيد و پیاز را كمي تفت دهيد تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهيد.حالا فلفل دلمه‌ای ساتوری شده را بيفزاييد، بعد پوست گوجه را بگيريد و آن ‌را ریز خرد کرده و به تابه اضافه كنيد.

5-مواد را حدود ۲۵-۲۰ دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه كنيد و مخلوط كنيد. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا