- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
بهترين سرها با ميوه هاي بهاري
فصل بهار فصل سبزی و طراوت و رسیدن میوههای خوشمزه و خوش طعم است. از خوشمزهترین میوههای بهاری میتوان طالبی، توت فرنگی، گوجه سبز و زرد آلو را نام برد. هر کدام از این میوهها دارای خواص ویزه خود است و میتواند بخشی از نیازهای بدن به مواد مغذی را تامین کند. شاید بهترین راه برای خوردن این میوهها درست کردن دسر آن هاست. در ادامه این مطلب قصد داریم به معرفی بهترین دسرها با میوههای بهاری بپردازیم.
میوه طالبی
یکی از خوشمزهترین و محبوبترین میوههای بهاری طالبی است. این میوه دارای خواص زیادی است، طالبی حاوی مقدار زیادی ویتامین آ و کاروتن (که در بدن تبدیل به ویتامین آ میشود) است. این مقدار ویتامین آ میتواند عملکرد بینایی را بهبود ببخشد و به پوست طراوت ویژهای ببخشد.
طالبی همچنین از ویتامین ث غنی است و حاوی مواد مفید دیگری مانند پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین B۱ است. ویتامین ث یک آنتی محلول در آب به حساب میآید و ویتامین آ یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است، از این رو مصرف این دو ویتامین میتواند شما را از خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مثلا بیماریهای قلبی، سکته و سرطان در امان نگه دارد.
دسر طالبی با خامه و ژلاتین
طالبی یکی از میوههایی است که میتوان با استفاده از آن دسرهای مختلف و ارزانی را تهیه کرد. از نوشیدنیهای خوشمزهای که میتوان با طالبی تهیه کرد، میلک شیک طالبی و اسموتی طالبی را میتوان نام برد. در ادامه این مطلب قصد داریم به آموزش طرز تهیه دسر طالبی بپردازیم.
![2006020_557.jpg](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/1/18/2006020_557.jpg)
مواد لازم:
- خامه صبحانه: یک بسته
- آب طالبی: ۴ لیوان
- شکر: یک لیوان
- آب: نصف لیوان
- وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری
- ژلاتین: سه و نیم قاشق غذاخوری
۱. ابتدا ژلاتین را به روش بن ماری ذوب نمایید به این صورت که ژلاتین را در یک ظرف با آب جوش ترکیب کنید. پس از این کار ژلاتین شکل اسفنجی به خود میگیرد. در یک ظرف دیگر آب ریخته و آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. ظرفی که ژلاتین درآن بود را روی ظرفی که آب در آن میجوشد بگذارید. حرارت را پایین بیاورید. بخار ظرف پایینی به آرامی پودر ژلاتین داخل ظرف را آب میکند. پس از این که ژلاتین ذوب شد آن را در یک گوشه بگذارید.
۲. طالبی را خرد کرده و داخل مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در بیاید.
۳. شکر را به آن بیفزایید و دوباره دستگاه را روشن کنید. صبر کنید تا ذرات شکر به خوبی در طالبی حل شوند.
۴. خامه را باز کنید و در یک ظرف جدا ریخته آن را بزنید.
۵. بعد از آن که خامه را زدید، آب طالبی را به آن بیفزایید.
۶. پس از هم زدن خامه با طالبی به آن وانیل بیفزایید و دوباره هم بزنید. این کار را تاز زمانی که مواد یکدست آماده شود ادامه دهید.
۷. ژلاتین خنک شده را به آب طالبی اضافه نمایید و هم بزنید.
۸. یک ظرف سیلیکونی را در یک ظرف دیگر قرار داده و آن را کمی با برس چرب کنید.
۹. مواد را در آن بریزید و ۶ ساعت در یخچال قرار دهید.
نکات:
اگر ژلاتین بیش از اندازه سرد شود مجددا بسته میشود؛ بنابراین برای از این جا به بعد باید سرعت عمل خوبی داشته باشید.
در صورت مخلوط نشدن شکر و طالبی آن را روی حرارت کم قرار دهید تا شکر به خورد آن برود.
آخرین ویرایش: