تنوع در آشپزی با «تارتهای شوید و سیب زمینی»

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 210
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
تارت ها قرار نیست همیشه یک نوع شیرینی باشند، بعضی اوقات می توانیم غذاهایی به شکل تارت درست کنیم. در این مطلب تارت شوید و سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم که می توانید به عنوان ناهار یا شام درستش کنید.

716858_281.jpg


مواد لازم جهت خمیر تارت شوید:


  • کره سرد: 100 گرم
  • زرده تخممرغ: 1 عدد
  • شوید خشک: 1 قاشق سوپخوری
  • آب سرد: 5 الی 7 قاشق سوپخوری
  • آرد سفید: 180 گرم
  • آویشن: یک هشتم قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل مجموعا: یک چهارم قاشق چایخوری
  • آرد نشاسته ذرت: 30 گرم

مواد میانی (پرکننده):


  • سیبزمینی پخته شده: 5 عدد
  • سـ*ـینه مرغ پخته شده: 200 گرم
  • شوید تازه: 2 قاشق سوپخوری
  • آویشن: یک هشتم قاشق چایخوری
  • پنیرخامهای: 200 گرم
  • آب لیموترش تازه: 1 عدد
  • پودر زیره سیاه: یک هشتم قاشق چایخوری
  • گوجه گیلاسی: برای تزیین
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا کره سرد، آرد سفید، آرد نشاسته، شوید خشک، نمک و فلفل و آویشن را با هم مخلوط میکنیم تا به شکل خردهنان درآید؛ سپس آب سرد را با زرده تخممرغ زده شده مخلوط کرده، به خمیر به آرامی اضافه میکنیم تا خمیر درست شود. درصورتی که احتیاج بود و خمیر یکدست نبود، میتوانیم مجددا کمی آب سرد اضافه کنیم.

2. در این مرحله خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت میدهیم؛ سپس آن را پهن کرده، درون قالبهای مخصوص تارت میگذاریم و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.

روش تهیه مواد میانی (پرکننده)

سیبزمینی پخته شده را بعد از سرد شدن نگینی ریز خرد میکنیم. سـ*ـینه مرغ را ریش ریش کرده، به همراه سیبزمینی، آب لیمو ترش تازه، پودر زیره سیاه، پنیرخامهای، آویشن، شوید، نمک و فلفل با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود؛ سپس یک قاشق سوپخوری از این مواد را برداشته و درون نانهای تارت را پر میکنیم. در انتها تارتها را با گوجه گیلاسی تزیین میکنیم.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا