دستور پخت تهیه سوپ قارچ و اسفناج

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
سوپ قارچ رژیمی سوپ قارچ با خامه سوپ قارچ قرمز سوپ قارچ سوپ قارچ و شیر سوپ قارچ و مرغ سوپ قارچ بدون خامه سوپ قارچ بدون شیر سوپ قارچ و اسفناج








مواد لازم سوپ قارچ و اسفناج :


اسفناج :یک کیلوگرم

قارچ خرد شده :نصف لیوان

پیاز خرد شده :۱ عدد

کره :۵۰ گرم

شیر :۳ لیوان + یک چهارم لیوان


پودر جوز هندی، پودر سیر :به مقدار کم


آرد ذرت :۲ قاشق مرباخوری


پنیر خامه :۱۰۰ گرم

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج :
برای تهیه سوپ قارچ و اسفناج خوشمزه ابتدا باید قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید. آن ها را درون قابلمه ای بریزید و با کره تفت دهید تا سرخ شوند.

وقتی قارچ را تفت می دهید حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد. پیاز های خرد شده را هم روی قارچ ها بریزید تا کمی نرم شوند. ۳ لیوان شیر و ادویه ها را به قارچ اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا به جوش بیاید. آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و کم کم به شیر و قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. اسفناج را خرد کنید و تمیز بشورید سپس به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید. اجازه دهید سوپ روی حرارت ملایم بماند تا اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود. هنگامی که سوپ جا افتاد و لعاب دار شد آماده سرو است آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با مقداری جعفری یا گشنیز تزیین کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا