خواص دارویی گیاه بادرنجبویه

  • شروع کننده موضوع *paryia*
  • بازدیدها 209
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*paryia*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/04
ارسالی ها
2,050
امتیاز واکنش
2,201
امتیاز
426
محل سکونت
کرمانشاه


بادرنجبویه (Dracocephalum)
، با نام های بادرنگبویه،
وارنگ بو و ترنجان نیز در برخی منابع از آن یاد می شود، گیاهی است علفی و خودرو و پایا و از تیره نعناع میباشد. برگ های آن بزرگتر از برگ نعناع و تقریباً مدور و شاخه های زیاد دارد که از روی ریشه خارج می شوند. گل آن سفید رنگ و ریشه آن در زمین می ماند و هرسال مانند نعناع شاخه و برگ ها از آن میروید. گربه این گیاه را بسیار دوست می دارد و از آن می خورد.





0261523532029255102a.jpg




طبیعت آن گرم و خشک بوده و مقوی قلب و قوای فکری و دستگاه عصبی و زیادکننده هوش و حافظه و نشاط آور و مفرح و از بین برنده درد هایی که در مغز و داخل جمجمه پیدا می شوند. ضمناً معالجه کننده بیماری کابوس و از بین برنده ترش و وحشت های عصبی بوده و اثر سموم وارده در بدن را کم می کند. و افرادیکه دهانشان بدبو می باشد می توانند با جویدن برگ این گیاه بوی بد دهان خود را زایل نمایند. مقدار خوراک آن 12 – 15 گرم است که طبخ کرده و پس از صاف نمودن آب آنرا میل می کنند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا