خواص برنج کابلی

  • شروع کننده موضوع *paryia*
  • بازدیدها 134
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*paryia*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/04
ارسالی ها
2,050
امتیاز واکنش
2,201
امتیاز
426
محل سکونت
کرمانشاه


برنج کابلی که با نام های
برنگ کابلی و برنق از آن یاد میشود، دانه گیاهی است به نام گیاه برنج یا برنگ و نوع مرغوب آنرا از کابل افغانستان می آورند و برنج کابلی می نامند. دانه ای است کوچک و گرد و سیاه رنگ و نرم و از فلفل ریزتر و مغز آن سفید و مختصری تلخ مزه و بوی آن تند است به حدی که در هنگام کوبیدن این دانه گرد آن چون وارد بینی افراد گرم مزاج شود سبب خون دماغ آن می گردد. این دانه دو نوع است نوعی درشت تر و سیاه رنگ آمیخته با سفیدی است که گرم تر و اسفراغ آور است و نوع کوچکتر آن مایل به سرخی است و این از نظر داروئی قوی تر است و برای دفع انگلهای بدن بخصوص انگل های دستگاه گوارش بکار بـرده می شود و در دفع انگلها بسیار قوی است و انگل هایی که دارای کیسه می باشند کیسه آن ها را نیز از بدن جدا و دفع می نماید. به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام، برنج کابلی بهترین دارو برای کشتن و اخراج کرم کدو از بدن می باشد چه تنیای مسلح باشد که از خوک به انسان سرایت کرده و چه تنیای معمولی که از گاو گرفته باشند و دستور خوردن آن چنین است که مقدار دو مثقال برنج کابلی را با پنج مثقال خرما و پنج مثقال مغز گردو کوبیده و بصورت حلوا یا معجون در می آورند و شب وقت خواب یکجا می خورند. اما مقدار خوراک برای بچه های دو سال بقدر یک تا دو نخود از این معجون است که در آب حل کرده و به دهان اطفال میریزند و به اطفال چهار یا پنج ساله بقدر یک فندق صبح و یک فندق عصر داده می شود و طفل ده ساله نصف مقدار و از شانزده سال به بالا تمام مقدار مذکور را یک دفعه میخورند و اگر دارو را به مدت دو شب تکرار کنند اثر قطعی داشته و کرم را کشته و سر آنرا که به اندازه سر سنجاق است از روده جدا کرده و دفع می نماید.





0635426332029255102a.jpg




به تجربه رسیده که این دارو برای دفع کرم کدو از همه داروهای شیمیایی موجود در زمان حاضر بهتر است.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا