راگوی مرغ

a.f.s.a.n.e.h

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/31
ارسالی ها
345
امتیاز واکنش
8,120
امتیاز
531
سن
28
محل سکونت
کرمان
#راگوی_مرغ

آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه : برای 4 نفر
اسپاگتی 360 گرم
عصاره مرغ (یا عصاره گوشت) 1/4 فنجان
مرغ (چرخ کرده) مرغ 450 گرم
سیر (ریز خرد شده) سیر 1 حبه
رزماری (تازه، ریز خرد شده یا 1/4 قاشق چایخوری خشک شده) 1 قاشق چایخوری
کرفس (خرد شده) 1/4 فنجان
هویج (خرد شده) 1/4 فنجان
پیاز (خرد شده) پیاز 1/4 فنجان
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سس مارینارا 700 گرم
نمک طبق ذائقه
فلفل طبق ذائقه

راگوی مرغ مقوی و خوشمزه در کمتر از 30 دقیقه. می توانید با خیال راحت مرغ را با گوشت چرخ کرده یا بوقلمون جایگزین کنید.
راگوی مرغ خیلی خوب داخل فریزر می ماند. آن را در یک ظرف محفوظ از هوا بریزید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید تا هر زمانی که می خواهید یک شام سریع داشته باشید.

طرز تهیه:
1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را روی شعله ی زیاد جوش بیاورید و پاستا را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته بپزید.
2. در این هنگام در یک تابه ی بزرگ، روغن زیتون،‌پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که پیاز ها نرم و نیمه شفاف شوند روی شعله ی متوسط بپزید. رزماری و سیر را اضافه کنید و هم بزنید. 30 ثانیه بپزید.
مرغ را اضافه کنید. 5 دقیقه بپزید و تکه مرغ چرخ کرده را با یک قاشق بزرگ یا کاردک از هم جدا کنید و آنقدر بپزید تا مرغ قهوه ای رنگ شود.
عصاره مرغ را اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید.
3. سس مارینارا را داخل مخلوط گوشت بریزید. شعله را تا نسبتاً کم پایین بیاورید و 10 دقیقه بپزید. غذا را بچشید. اگر لازم بود با نمک و فلفل مزه دار کنید. راگو را به همراه اسپاگتی پخته شده سرو کنید.

نکات مهم:
وقتی پاستا را می پزید برای هر 450 گرم پاستا حداقل 4 لیتر آب و 1 قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید. به این شکل پاستا موقع پخت به هم نمی چسبد و طعم دار می شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا