رنگ خوراکی خانگی را جایگزین رنگ خوراکی صنعتی کنید.

  • شروع کننده موضوع ABAN dokht
  • بازدیدها 84
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

ABAN dokht

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/17
ارسالی ها
2,239
امتیاز واکنش
8,811
امتیاز
596
محل سکونت
البرز
‍ ✅رنگ خوراکی خانگی را جایگزین رنگ خوراکی صنعتی کنید...
#آشپزى #ترفند
رنگ خوراکی یکی از چیزهایی است که در آشپزی به خصوص در شیرینی پزی اهمیت و کارایی بسیار زیادی دارد. با روش های زیر به جای استفاده از رنگ های خوراکی صنعتی، از رنگ های خوراکی خانگی استفاده کنید.

چگونه رنگ خوراکی خانگی درست کنیم؟

برای تهیه کیک ،کلوچه و شیرینی نیاز به رنگ خوراکی پیدا می کنید .بنابراین بهتر است از مواد طبیعی استفاده کنید از جمله ؛

مواد لازم برای رنگ خوراکی صورتی :
چغندر پخته بدون آب(لبو) : یک چهارم پیمانه
آب چغندر غلیظ : یک قاشق چای خوری

روش تهیه رنگ خوراکی صورتی :
مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا بریزید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.



مواد لازم برای رنگ خوراکی زرد :
آب : یک چهارم پیمانه
زردچوبه : نصف پیمانه

روش تهیه رنگ خوراکی زرد :
در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه را به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه بدهید کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنید .
در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است ، فقط در ظرفی نگه دارید که اگر رنگی شد برایتان مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمی شود.

مواد لازم برای رنگ خوراکی بنفش ارغوانی :
زغال اخته، تازه یا یخ زده : یک چهارم پیمانه
آب : دو قاشق چای خوری

روش تهیه رنگ خوراکی بنفش ارغوانی :
مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا بریزید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید ، این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.



مواد لازم برای رنگ خوراکی سبز :
اسفناج، تازه یا یخ زده : 1 پیمانه (30 گرم)
آب : 3 قاشق غذاخوری

روش تهیه رنگ خوراکی سبز :
اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید ، بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچک، اسفناج را به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافه آن را بریزید و در مخلوط کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید.اگر اسفناجتان فریزری است اول اجازه بدهید کاملا یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.

zin
 
  • پیشنهادات
  • ABAN dokht

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/01/17
    ارسالی ها
    2,239
    امتیاز واکنش
    8,811
    امتیاز
    596
    محل سکونت
    البرز
    ‍ ✅پیش غذا یکی از بهترین ایده ها برای تزیین میز شام و غذاخوری تان است. اگر شما هم فرصتی برای درست کردن یک پیش غذای خوشمزه ندارید به شما پیشنهاد می کنیم نان جادویی شکم پر را امتحان کنید.

    مواد لازم برای تهیه نان جادویی شکم پر

    نان فانتزی بزرگ : 1 عدد
    پیازچه : 3 دسته
    پنیر موزارلا : به مقدرا لازم
    آویشن : مقداری



    طرز تهیه نان جادویی شکم پر
    با یک چاقو تیز نان را برش های عمودی و افقی بزنید. دقت کنید برش های تان عمیق باشد ولی نان از هم جدا نشود.
    پنیر ورقه ای موزارلا را برش های باریک بزنید و لا به لای برش های نان قرار دهید.
    پیازچه را ریز خرد کرده و درون لایه ها و روی نان بریزید.
    مقداری آویشن روی نان ریخته و نان را درون فر قرار دهید تا پنیرها آب شود.

    #آشپزى

    in
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا