رول پیاز کاراملی و پنیر سوئیسی

  • شروع کننده موضوع ~*~havva~*~
  • بازدیدها 206
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

~*~havva~*~

مدیر بازنشسته
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/04/06
ارسالی ها
2,276
امتیاز واکنش
23,187
امتیاز
916
20163181631212.jpg




مواد لازم برای 12 عدد رول


مخمر خشک فوری


2 و یک چهارم ق چ


شکر


3 ق غ


شیر گرم 50 درجه


1 فنجان


کره ذوب شده


یک سوم فنجان


تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق


3 عدد


آرد


5 فنجان


نمک


2 ق چ


فلفل سیاه


نصف ق چ


آویشن خشک


نصف ق چ


مواد میانی پیاز کاراملی


پیاز اسلایس شده


4 عدد بزرگ


کره


2 ق غ


رغن زیتون


1 ق غ


آویشن خشک


نصف ق چ


نمک


1 و نیم ق چ


پنیر سوئیسی رنده شده


2 فنجان


کره نرم


2 ق غ




طرز تهیه :



مخمر را روی شیر گرم پاشیده . 2 ق چ شکر را اضافه کرده هم بزنید و 5 – 10 دقیقه بگذارید کناری بماند و عمل آید .


سر خمیر گیر همزن را وصل کرده و مخلوط مخمر ، باقیمانده 2 ق غ + 1 ق چ شکر ، کره ذوب شده و تخم مرغ را با هم مخلوط نمایید تا یکدست شود .


آرد ، نمک ، فلفل سیاه و آویشن را با هم مخلوط کنید . مخلوط آرد را 1 فنجان 1 فنجان به مخلوط کره حین همم زدن با سرعت کم اضافه کنید وقتی تمام آرد اضافه شد سرعت را روی متوسط بگذارید و هم بزنید تا خمیر از اطراف جمع شود . اگر چسبندگی خمیر زیاد بود 1 قاشق 1 قاشق آرد اضافه کنید تا زمانی که چسبندگی اش از بین برود .


خمیر را جمع کرده به کاسه ای که چرب کرده اید منتقل نموده رویش را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 60 – 90 دقیقه در محلی گرم بگذارید استراحت کند تا حجمش دو برابر شود . حین استراحت خمیر میتوانید پیاز کاراملی را آماده کنید .


بعد از استراحت یکی دو ضربه به خمیر بزنید تا هوای اضافه اش گرفته شود . خمیر را به سطحی که کمی آرد پاشی شده منتقل نید و خمیر را به اندازه یک مستطیل 30 * 40 سانتی با وردنه باز کنید .


2 ق غ کره هم دما با اتاق را که نرم شده روی خمیر بکشید و پیازهای سرد شده را رویش به صورت یکدست با فاصله 1 سانتی از اطراف خمیر پهن کنید و یک و نیم فنجان پنیر سوئیسی یا پنیر دلخواه خودتان را رویش بپاشید .


خمیر را از سمت طولانی تر محکم رول کنید و درز خمیر را روی زمین گذاشته و رول را به 12 قسمت مساوی تقسیم نمایید . برش ها را در سینی ای 22 * 32 سانتی که با کره چرب کرده اید بچینید . و نصف فنجان باقیمانده پنیر را رویشان بپاشید .


روی رول ها را با پلاستیک پوشنده و 45 – 60 دقیقه در محلی گرم بگذارید استراحت کنند تا حجیم شده به لبه قالب برسد .


فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .


پلاستیک روی خمیرها را برداشته و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید بپزند تا رویشان طلایی شود و دمای میانی نان ها به 185 درجه فارنهایت برسد .


5 – 10 دقیقه کناری بگذارید خنک شوند سپس با کاردک از اطراف قالب جدا کرده برش بزنید و گرم سرو نمایید .


طرز تهیه پیاز کاراملی :


2 ق غ کره و 1 ق غ روغن زیتون را مخلوط نموده روی حرارت متوسط بگذارید . کره که ذوب شده پیاز را اضافه کرده مخلوط نمایید .


هر 5 – 10 دقیقه یک بار پیاز ها را هم بزنید که نسوزند وقتی حجم پیازها به یک سوم کاهش پیدا کرد آویشن را اضافه کرده مخلوط کنید .


به سرخ کردن پیازها ادامه دهید تا آبشان کاملا کشیده شود و خیلی نرم شوند . بعد از حدود 1 ساعت پیازها شروع به کاراملی شدن میکنند . شعله را خاموش کرده نمک اضافه کرده کناری بگذارید خنک شوند .


نکته : میتوانید رول های پنیری را بعد از برش با نایلون پوشانده و تا یک شب در یخچال نگهداری کنید و روز بعد 30 – 45 دقیقه کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد و سپس مطابق دستور پختشان را ادامه دهید .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا