رول کرپ پنیری؛ یک فینگر فود خوشمزه و شیک

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 184
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه تهیه می‌گردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.

مواد لازم:
  • تخم مرغ 1 عدد
  • نمک 1 پنس
  • شیر 1 لیوان
  • آرد حدود 3/4 پیمانه
  • جعفری 1 مشت

1173651_446.jpg


طرز تهیه برای 5 کرپ:
1-تخم مرغ و نمک رو هم بزنید شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید در اخر جعفری و اضافه کنید.

2-در یک تابه 23سانتی متری کمی روغن بمالید و با ملاقه از خمیر بردارید و بریزین توی تابه و پخش کنید تا هر دو طرفش بپزه.

3-کناره های کرپ هارو با چاقو ببرید و داخلش پنیر خامه ای سالاد الویه و یا هرچیز دیگه خواستین بزارید و رول کنید و 20دقیقه

4-بزارید توی یخچال تا تمیز بتونید برش بزنید.

5-رو شو با ماهی سالمون یا هرچیز دیگه تزیین کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا