رول گوشت و تخم مرغ؛ پیش غذای شیک و مجلسی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 130
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
یک خانم با سلیقه برای مهمانی اش غذاهای خاص و شیک درست می کند. می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا با گوشت و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم که مهمان ها را به وجد می آورد.

مواد اولیه:


  • گوشت چرخ کرده بدون چربی 700 الی 800 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز درشت 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زنجبیل یک تکه کوچک
  • تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
  • آب یک و نیم لیوان

720883_165.jpg


طرز تهیه:


1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

2- تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید.

3- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.

720884_700.jpg


720885_503.jpg


 

برخی موضوعات مشابه

بالا