- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
یک خانم با سلیقه برای مهمانی اش غذاهای خاص و شیک درست می کند. می خواهیم طرز تهیه یک پیش غذا با گوشت و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم که مهمان ها را به وجد می آورد.
مواد اولیه:
طرز تهیه:
1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
2- تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید.
3- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.
مواد اولیه:
- گوشت چرخ کرده بدون چربی 700 الی 800 گرم
- تخم مرغ 4 عدد
- جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- پیاز درشت 1 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- روغن به میزان لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- زنجبیل یک تکه کوچک
- تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
- آب یک و نیم لیوان
![720883_165.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/9/16/720883_165.jpg)
طرز تهیه:
1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
2- تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم کنید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید.
3- آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن ریخته و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش دهید و در دیس بچینید.
![720884_700.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/9/16/720884_700.jpg)
![720885_503.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/9/16/720885_503.jpg)