طرز تهیه انار پلو شیرازی برای شب یلدا

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه انار پلو شیرازی برای شب یلدا
دستور پخت انار پلو
%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D9%BE%D9%84%D9%88.jpg

مواد لازم انار پلو
  • برنج: 4 پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • انار: دو پیمانه
  • کشمش: یک‌چهارم پیمانه
  • خلال پسته: 4 قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و ادویه پلویی: به میزان لازم
  • زعفران

طرز تهیه انار پلو
ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.

سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان ته‌دیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.

بعد از گذشت 25 تا 30 دقیقه انار پلوی شما آماده است

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا