- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[h=2]طرز تهیه سس انار[/h]
مواد لازم
آب انار ۱/۳ پیمانه
سرکه انار یا سرکه دلخواه ۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپخوری
پاپریکا یا سس فلفل تند ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا روغن سالاد ۳ قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
گشنیز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آب انار را با سرکه و آب لیمو ترش و سس فلفل تند و نمک مخلوط نموده سپس روغن زیتون را به تدریج اضافه و با چنگال بزنید سپس گردوی خرد شده، گشنیز خرد شده را افزوده به هم بزنید سس انار آماده شده را می توانید با سالاد و سبزیجات سرو نمایید.
مواد لازم
آب انار ۱/۳ پیمانه
سرکه انار یا سرکه دلخواه ۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپخوری
پاپریکا یا سس فلفل تند ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا روغن سالاد ۳ قاشق سوپخوری
گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
گشنیز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آب انار را با سرکه و آب لیمو ترش و سس فلفل تند و نمک مخلوط نموده سپس روغن زیتون را به تدریج اضافه و با چنگال بزنید سپس گردوی خرد شده، گشنیز خرد شده را افزوده به هم بزنید سس انار آماده شده را می توانید با سالاد و سبزیجات سرو نمایید.