طرز تهیه خورش انار

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 81
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]

برای 3 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مرغ
61.png
یك كیلو
شكر
یك قاشق سوپ خوری
پیاز
65.png
1 عدد (متوسط)
رب انار
1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو
2 قاشق سوپ خوری
قیسی
100 گرم
نمک
به میزان لازم
فلفل سیاه
به میزان لازم
روغن
4 قاشق سوپ خوری
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1971


خورش انار شاید كمتر در بین غذاهای خانواده ها دیده شود این خورش بسیار لذیذ بوده و تهیه آن بسیار راحت است.بیشتر در شمال كشور و به خصوص در فصل زمستان طبخ میشود.
[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]طرز تهیه:[/BCOLOR]


مرغ پاك شده و خرد شده را با دو پیمانه آب و نمك بپزید.در ظرفی جدا پیاز ها را خرد كرده و نیمه سرخ كنید و رب انار و قیسی را به آن اضافه كرده و خوب تفت دهید.این مواد را به همراه سایر مواد اولیه شامل شكر ، نمك ، فلفل و آبلیمو به مرغ اضافه كنید و حرارت را ملایم كرده به خورش زمان دهید تا جا بیفتد.
مقداری انار را به صورت دان شده داخل ماست ریخته و به همراه غذا میل كنید.البته این دسر برای هر نوع غذای دیگری هم سفارش میشود زیرا مزه فوق العاده دلنشینی دارد.


[BCOLOR=rgb(234, 234, 234)]بهتر است از ماست چكیده و پرچرب و یا ماست خامه ای استفاده كنید و انارهایی درشت ، آبدار و شیرین را برای استفاده در دسر انتخاب كنید.[/BCOLOR]
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا