مواد لازم برای خورش بزقرمه
کشک ساییده 3 پیمانه
گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله 1 کیلو
نخود نیم کوب 2 پیمانه
سیر کوبیده 1 بوته
سیر داغ به میزان لازم
زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری
پیاز ساطوری 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
سپس حرارت را ملایم کنید.
پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید.
در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود.
در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.
نکات
1. بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت خورش در کنار برنج میل کنید.
2. شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.
3. گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمهٔ بزغاله
کشک ساییده 3 پیمانه
گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله 1 کیلو
نخود نیم کوب 2 پیمانه
سیر کوبیده 1 بوته
سیر داغ به میزان لازم
زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری
پیاز ساطوری 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
![%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B2%D9%82%D8%B1%D9%85%D9%87.jpg](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/4028_pics/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%B2%D9%82%D8%B1%D9%85%D9%87.jpg)
گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
سپس حرارت را ملایم کنید.
پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید.
در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود.
در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.
نکات
1. بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت خورش در کنار برنج میل کنید.
2. شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.
3. گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمهٔ بزغاله